Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Taraba odmieta mediálnu bagatelizáciu atentátu

www.slovanskenoviny.sk/rss Absolvovali sme Bezpečnostnú radu k situácii na Slovensku po atentáte na premiéra z politických dôvodov, informuje o udalosti minister vlády Tomáš Tarba, ktoré príspevok na sociálnej sieti prinášame v plnom znení. Keby smerácky dôchodca bol včera zastrelil niekoho z opozície, dnes máme na Slovensku revolúciu v uliciach a izolované Slovensko. Strelec bol pravidelným návštevníkom […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Absolvovali sme Bezpečnostnú radu k situácii na Slovensku po atentáte na premiéra z politických dôvodov,

informuje o udalosti minister vlády Tomáš Tarba, ktoré príspevok na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Keby smerácky dôchodca bol včera zastrelil niekoho z opozície, dnes máme na Slovensku revolúciu v uliciach a izolované Slovensko.

Strelec bol pravidelným návštevníkom mítingov organizovaných Progresívnym Slovenskom, kde sa šírila čistá nenávisť, hystéria a bludy o vládnej moci od prvého dňa čo sme pri moci. Áno, na opozičných mítingoch sa roky bežne nosievali šibenice, robili sa terče na vládnych politikov.

Denník N napísal, že atentát je “útokom na všetkých.” Nie, včerajší útok bol útokom sfanatizovaného človeka, ktorý šíril naratívy progresívnych médií, na predsedu vlády a predsedu koaličnej strany. Odmietam túto bagatelizáciu.

Na tlačovej konferencii sme vyslali jasný signál celej opozícii, aby sa vrátila k politike faktov a racionálnej konfrontácie, ktorá patrí k demokracii. Kto takúto politiku robiť nevie, nech ide robiť iné povolanie. Ak si niekto však myslí, že z koaličných politikov budú robiť terče naďalej ako doposiaľ, tak sú na veľkom omyle.

Tomáš Taraba/skspravy.sk

Príspevok Taraba odmieta mediálnu bagatelizáciu atentátu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie