Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Táto farba je nesporným hitom leta 2024. Tu je návod na jej módny a elegantný štýl

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/OSCAR GONZALEZ FUENTES). Leto 2024 už je tu a s ním prichádzajú aj nové módne trendy, ktoré už teraz dobývajú prehliadkové móla a srdcia milovníkov módy. Jednou z dominantných farieb tejto sezóny je royal blue. Ako by sme ju mali štylizovať? Táto farba dobyla módne prehliadky.Foto: shutterstock/OSCAR GONZALEZ FUENTES […]
Menej ako 1 min. min.

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/OSCAR GONZALEZ FUENTES).

Leto 2024 už je tu a s ním prichádzajú aj nové módne trendy, ktoré už teraz dobývajú prehliadkové móla a srdcia milovníkov módy. Jednou z dominantných farieb tejto sezóny je royal blue. Ako by sme ju mali štylizovať?

Táto farba dobyla módne prehliadky.
Foto: shutterstock/OSCAR GONZALEZ FUENTES

Kráľovská modrá na mólach. Hit leta 2024

Kráľovská modrá dominovala v kolekciách veľkých módnych domov na sezónu jar-leto 2024, pričom medzi návrhármi, ktorí si tento odtieň mimoriadne obľúbili, vynikali Issey Miyake, Versace, Balmain a Alai. V ich kolekciách sa modrá objavuje ako hlavný protagonista stylingu aj v podobe extravagantných kúskov, ktoré im dodávajú charakter, eleganciu a moderný vzhľad.

Ako nosiť kráľovskú modrú? Vďaka tejto farbe budete vyzerať elegantne a moderne

Hoci sa môže zdať, že kráľovská modrá je náročná farba na úpravu, v skutočnosti je veľmi univerzálna. Vyzerá skvele s ležérnymi aj elegantnými outfitmi.

Ak máte radi klasický vzhľad, skombinujte modrú s bielou alebo béžovou, aby ste dosiahli tlmený, ale moderný vzhľad. Ak dávate prednosť odvážnejšiemu vzhľadu, modrý celkový vzhľad je skvelou voľbou. Zaujímavou možnosťou môže byť aj kombinácia dvoch odtieňov modrej, jedného tmavšieho a jedného svetlejšieho.

Vzdušné modré šaty, voľné košele, pyžamové nohavice, ako aj ľanové blúzky a topy sú na leto ideálne. Kráľovská modrá bude dobre fungovať aj s doplnkami, ako sú kabelky, baleríny alebo šály. Pre tých, ktorí chcú na letných podujatiach vyniknúť, bude hitom modrý oblek, najmä ako elegantná voľba na svadbu.

Kráľovská modrá nielen vo svete módy. Nové trendy v líčení 2024

V poslednom čase si kráľovská modrá získala popularitu aj vo svete krásy. Modré akcenty na očných viečkach, napríklad v podobe očných liniek alebo trblietok, a modrá farba na nechtoch sú dominantnými trendmi tejto sezóny. Zaujímavým trendom je aj modrá maskara, ktorá veľmi spestrí každé líčenie.

Modré líčenie je skvelou voľbou na večerné akcie, večierky a slávnosti. Vďaka striedmosti v podobe jemnej linky si môžete byť istí, že modré líčenie bude fungovať na dennej báze.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Je to ako modrá a fialová v jednom. Zahoďte nudné veci a urobte si „čučoriedkové mlieko“. Toto bude farba tohto roka

Je to 39-ročná mama a oblieka sa ako tínedžerka. „Príliš veľa nahoty“

Je to 39-ročná mama a oblieka sa ako tínedžerka. „Príliš veľa nahoty“

The post Táto farba je nesporným hitom leta 2024. Tu je návod na jej módny a elegantný štýl appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie