Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Táto manikúra bude kraľovať v lete. Tu sú najmodernejšie štýly tohtoročných dovoleniek

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/yonikamoto). Leto sa rýchlo blíži a prináša so sebou nové módne a kozmetické trendy. Ani tento rok nebude núdza o novinky, pokiaľ ide o letnú manikúru. Máme niečo pre ženy, ktoré majú rady odvážne štýly, aj pre tie, ktoré na leto uprednostňujú jemnejšie nechty. Pozrite sa, aké manikúry budú […]
Menej ako 1 min. min.

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/yonikamoto).

Leto sa rýchlo blíži a prináša so sebou nové módne a kozmetické trendy. Ani tento rok nebude núdza o novinky, pokiaľ ide o letnú manikúru. Máme niečo pre ženy, ktoré majú rady odvážne štýly, aj pre tie, ktoré na leto uprednostňujú jemnejšie nechty. Pozrite sa, aké manikúry budú kraľovať tomuto letu.

Aké manikúry budú kraľovať tomuto letu?
Foto: shutterstock/yonikamoto

Leto je čas, keď si častejšie vyberáme odvážne vzory nechtov. Nechýbajú ani priaznivci pastelových farieb a jemnej, ľahkej manikúry, ktorá sa hodí k dovolenkovému opáleniu. V tohtoročných trendoch nechýbajú návraty k predchádzajúcim sezónam, ako aj novinky. Odporúčame, aké nechty si vybrať na leto.

Aká farba nechtov bude toto leto kraľovať?

Pri hľadaní inšpirácie pre letnú manikúru môžeme vo veľkej miere čerpať z minuloročných farebných trendov, pretože mnohé z nich budú aktuálne aj túto sezónu. Na letnú dovolenku môžeme nepochybne staviť na intenzívne a dokonca aj neónové farby, ktoré sa budú hodiť k opáleniu. Medzi najobľúbenejšie farby patrí letná koralová a šťavnatá citrónová. Ak však dávate prednosť niečomu tlmenejšiemu, vyberte si pastelové alebo mliečne nechty.

Tento rok pri zvažovaní, akú farbu nechtov zvoliť na leto, nemôžeme opomenúť ani zelenú, ktorá počas týchto dovoleniek kraľuje. Konkrétne ide o odtieň pistáciovej. Vyzerá skvele ako samostatná farba aj v kombinácii s inými farbami, ako je jemná ružová, mliečna biela alebo svetlá béžová.

Nechty na leto – aké zdobenie nechtov si vybrať?

Ako už bolo spomenuté, tohtoročné trendy nechty zahŕňajú svieže farby, ktoré dokonale kontrastujú s opálenými rukami. Týmito farbami však nemusíte pokryť celý necht, ale môžete sa rozhodnúť pre ozdoby, ako sú škvrny, farebné končeky alebo 3D kvapky.

Toto leto sú obľúbené aj abstraktné vzory nechtov, ako sú mraky, lienky, nepravidelné škvrny a ovocie. Na druhej strane, jemnejším náprotivkom takejto letnej manikúry je neutrálny farebný necht zdobený jemnými kvetmi.

Samozrejme, nebude chýbať ani klasická francúzska alebo jej dvojitý ekvivalent či verzia zdobená trblietkami. Okrem toho sa zamerajte na farebné variácie klasickej francúzskej, kde špičky nie sú biele, ale pestrofarebné. V lete sa budú hodiť najmä neónové alebo pastelové končeky.

Táto manikúra je čoraz obľúbenejšia. Čo sú Cindirella nails?

Medzi módnymi nechtami na leto sú čoraz obľúbenejšie Cindirella nails. Ide o manikúru, ktorá je inšpirovaná stylingom Popolušky, presnejšie jej šatami a topánočkami.

Ide o elegantné a zároveň efektné nechty, ktoré sú vytvorené s podkladom v jemnej ružovej farbe. Potom sú doplnené prachom s holografickým efektom a vrchnou vrstvou laku. Táto letná manikúra určite upúta pozornosť a postup nie je zložitý, takže sa oplatí počas letných prázdnin s týmto štýlom experimentovať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky

V roku 2024 sú „ballet nails“ snom každej fanúšičky francúzskej manikúry. Ďalším bonusom sú štíhle prsty

The post Táto manikúra bude kraľovať v lete. Tu sú najmodernejšie štýly tohtoročných dovoleniek appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie