Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Táto manikúra zoštíhli vaše ruky. Je elegantná a decentná, ale pôsobivá

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksym Fesenko). Rôzne tvary nechtov môžu predĺžiť alebo zoštíhliť vzhľad vašich prstov a rúk, zvýrazniť čistotu nechty a doplniť váš konečný výber farby a dizajnu. Dnes vám ukážeme manikúru, ktorá nielen dodá módny vzhľad, ale aj zoštíhli vaše ruky. Manikúra, ktorá nielen dodá módny vzhľad, ale aj zoštíhli vaše […]
Menej ako 1 min. min.

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksym Fesenko).

Rôzne tvary nechtov môžu predĺžiť alebo zoštíhliť vzhľad vašich prstov a rúk, zvýrazniť čistotu nechty a doplniť váš konečný výber farby a dizajnu. Dnes vám ukážeme manikúru, ktorá nielen dodá módny vzhľad, ale aj zoštíhli vaše ruky.

Manikúra, ktorá nielen dodá módny vzhľad, ale aj zoštíhli vaše ruky.
Foto: shutterstock/Maksym Fesenko

Teraz, keď je na obzore teplejšie počasie, je čas prehodnotiť sezónne odtiene manikúry a pedikúry. Hoci červený a tmavomodrý lak budú mať vždy miesto v našich srdciach, vezmime si príklad z prehliadkových mól a sledujme niektoré z hlavných trendov na nechty na jar 2024. Navyše majú na ruky zoštíhľujúci účinok.

Mandľové s farebným okrajom zoštíhlia vaše ruky. Hit jari 2024

Nechty v tvare mandle majú zaoblenú špičku so štíhlejšími stranami, ktoré začínajú širokými pri základu a postupne sa zužujú smerom ku koncu. Podlhovastý vzhľad tohto tvaru sa mimoriadne hodí pre osoby s krátkymi prstami alebo krátkymi rukami, pretože je to fantastická možnosť pre každú, ktorá chce vytvoriť predĺžený, štíhlejší vzhľad svojich prstov alebo rúk.

Krátke mandľové nechty vo farbe nude s kvetinovým vzorom zoštíhľujú ruky a dodávajú im jemnosť

Pekné tónované nechty v tvare mandlí s maľovanými kvetmi sú na jar asi moje najobľúbenejšie. Nielenže zoštíhľujú ruky, ale dodávajú im aj jarný charakter a jemnosť. Takéto nechty ohromia kohokoľvek a hodia sa ku každému štýlu.

Na farbe záleží! Vyberte si tvar a farbu, ktoré zoštíhlia vaše ruky, nie naopak

Výber farby môže mať veľký význam. Základom je vyhnúť sa všetkému, čo zvýrazní váš červený odtieň pokožky. Namiesto toho si vyberte farby, ktoré doplnia tón vašej pleti. Ak máte teplé, zlatisté tóny, vyhnite sa fialovým a sivým farbám. Namiesto toho si vyberte korálové a teplé červené. Ak máte chladnejšie, modré tóny, vyberte si studené červené a vyhnite sa tyrkysovým odtieňom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto nechty sú jarným hitom. Manikérky ich robia každý deň. Každá chce ho mať

Aká manikúra pre krátke nechty? Lesklý efekt poteší vaše priateľky. Budú chcieť rovnaký

The post Táto manikúra zoštíhli vaše ruky. Je elegantná a decentná, ale pôsobivá appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie