Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Táto metóda vizážistky poskytuje okamžitý liftingový efekt. Jednoducho namaľujte tri bodky

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anna Zhuk). Keď hľadáte spôsoby na domáci lifting, oplatí sa poznať trik s líčením, ktorý účinne vytvorí ilúziu liftingu a vaša tvár bude vyzerať mlado a žiarivo. Trik je veľmi jednoduchý, pretože stačí namaľovať tri bodky, ktoré úplne zmenia váš vzhľad. Pozrite sa, ako na to. Keď hľadáte spôsoby […]
Menej ako 1 min. min.

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anna Zhuk).

Keď hľadáte spôsoby na domáci lifting, oplatí sa poznať trik s líčením, ktorý účinne vytvorí ilúziu liftingu a vaša tvár bude vyzerať mlado a žiarivo. Trik je veľmi jednoduchý, pretože stačí namaľovať tri bodky, ktoré úplne zmenia váš vzhľad. Pozrite sa, ako na to.

Keď hľadáte spôsoby na domáci lifting, oplatí sa poznať trik s líčením.
Foto: shutterstock/Motortion Films

S pribúdajúcim vekom stráca pokožka svoju pružnosť. Je to spôsobené poklesom produkcie kolagénu a elastínu. Mnohé ženy preto hľadajú spôsoby, ako opticky omladiť svoju tvár a mierne ju pozdvihnúť. O jednoduchý a osvedčený trik sa podelila jedna instagramerka, ktorá odhalila metódu líčenia na dosiahnutie okamžitého liftingového efektu.

Túto chybu robí mnoho žien. Čo nerobiť pri líčení?

Keď si nanášame líčidlá, chceme, aby zvýraznili našu prirodzenú krásu a zároveň nám ubrali nejaké roky a dodali sviežosť. Pri líčení sa však často dosiahneme opačný efekt tým, že robíme chyby, ktoré namiesto omladenia pleti zvýrazňujú prvé známky starnutia.

Na jednu z obľúbených chýb upozornila 43-ročná Lauren Haleová, ktorá uverejňuje príspevky na Instagrame a sama seba označuje za „maniačku na líčenie“. Na svojom profile sa žena delí o rôzne tipy na nanášanie líčidiel.

Nedávno poukázala na jednu chybu, ktorú si často všíma u iných dám. Ukázalo sa totiž, že mnohé ženy sa starnú tým, že nevhodne používajú bronzer. Pri kontúrovaní tváre používajú príliš dlhý a príliš nízky pohyb štetca, čím vytvárajú tzv. efekt rybej tváre alebo ovisnutej pleti.

Ako získať efekt liftingu tváre zadarmo? Stačia tri bodky

Mnohé ženy sa starnú tým, že nevhodne používajú bronzer.
Foto: shutterstock/Veles Studio

Vzhľadom na to, ak chceme opticky pozdvihnúť svoju pleť, a tým si ubrať roky, musíme pri kontúrovaní tváre venovať pozornosť tomu, kam nanášame bronzer. Instagramerka vysvetľuje, ako by to mali robiť všetky zrelé dámy.

Stačí vziať tenký štetec, napríklad štetec na tiene, a naniesť ho pozdĺž lícnej kosti – na líniu od ucha až ku kútiku úst. Potom naneste tri bodky bronzeru tesne nad okraj štetca a dôkladne ich rozotrite. Táto jednoduchá metóda vytvorí ilúziu zdvihnutia lícnych kostí smerom nahor a opticky pozdvihne celú tvár.

Aké kozmetické prípravky použiť, aby pleť vyzerala mladšie?

Pri výbere rozjasňujúcej kozmetiky, ako sú make-upy alebo rozjasňovače, dbajte na to, aby sa farba týchto výrobkov čo najviac približovala vášmu prirodzenému odtieňu.
Foto: shutterstock/happy_contributors

Dôležité je aj to, aké kozmetické prípravky používame pri líčení. Niektoré výrobky môžu dodať vašej pleti žiarivý a mladistvý vzhľad. Vyberte si napríklad rozjasňujúcu kozmetiku na tvár, ktorá má jemnú textúru, pretože sa lepšie prispôsobí tónu vašej pleti a prípadné nedokonalosti budú menej viditeľné.

Pri výbere rozjasňujúcej kozmetiky, ako sú make-upy alebo rozjasňovače, dbajte na to, aby sa farba týchto výrobkov čo najviac približovala vášmu prirodzenému odtieňu. Vyhnúť by sme sa mali aj kozmetike, ktorá je príliš perleťová alebo obsahuje veľké množstvo trblietavých častíc.

Odporúča sa tiež používať vyhladzujúce podkladové bázy, aby sa make-up rovnomerne rozotrel a vydržal dlhšie. Dôležitý je aj výber správneho rúžu, pretože ak si vyberiete výrobok s jemnou a prirodzenou farbou, dodá pleti žiarivosť a svieži vzhľad.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto tri trendy v líčení zmiznú v roku 2024. Radšej sa už takto nemaľujte

Spoľahlivé triky na ovisnuté viečka. Nielen make-up si dokáže poradiť s týmto problémom

The post Táto metóda vizážistky poskytuje okamžitý liftingový efekt. Jednoducho namaľujte tri bodky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie