Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Táto osoba je vždy po jej boku. Teraz jej to vojvodkyňa Kate vrátila

13.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LINGTREN.COM). Natasha Archer je jednou z najbližších spolupracovníčok vojvodkyne Kate. Je zodpovedná okrem iného za jej dokonalý štýl. Po rokoch spolupráce bola žena povýšená na prestížnu pozíciu. Táto osoba je vždy po jej boku. Teraz jej to vojvodkyňa Kate oplatila.Foto: shutterstock/LINGTREN.COM Už dlho je známe, že britská kráľovská rodina […]
Menej ako 1 min. min.

13.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LINGTREN.COM).

Natasha Archer je jednou z najbližších spolupracovníčok vojvodkyne Kate. Je zodpovedná okrem iného za jej dokonalý štýl. Po rokoch spolupráce bola žena povýšená na prestížnu pozíciu.

Táto osoba je vždy po jej boku. Teraz jej to vojvodkyňa Kate oplatila.
Foto: shutterstock/LINGTREN.COM

Už dlho je známe, že britská kráľovská rodina je známa svojou oddanosťou svojim spoločníkom. Jednou z najdôveryhodnejších osôb je nepochybne Natasha Archer, ktorá je od roku 2010 osobnou asistentkou a stylistkou princeznej Kate. Preto ju neustále sprevádza takmer v každom okamihu jej života. Všetko nasvedčuje tomu, že manželka princa Williama sa jej to rozhodla oplatiť. Podľa britských médií bola Natasha Archer práve povýšená na jednu z kľúčových pozícií.

Vojvodkyňa Kate je označovaná za módnu ikonu. Práve ona ju roky oblieka

Odkedy vstúpila do kráľovskej rodiny vojvodkyňa Kate, jej život sa úplne zmenil. Už od začiatku musela vybrať tých správnych zamestnancov, ktorí ju zasvätia do jej nových povinností. Natasha Archer bola jednou z prvých, ktorá sa pripojila k štábu.

Vojvodkyňa Kate je mnohými považovaná za módnu ikonu. Je to práve Natasha Archer, ktorá je zodpovedná za jej bezchybný vzhľad a dobre zvolené štýly, s ktorými bola takmer vždy spájaná.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ William o tom nahlas nehovorí. Je to s ním horšie, ako sa zdá? „Nebol na to pripravený“

Vojvodkyňa Kate povýšila spolupracovníčku. „Zaslúži si to ako nikto iný“

Ako iste viete, vojvodkyňa Kate momentálne prežíva ťažké chvíle a bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Hovorí sa, že keď Natasha Archer trpí rakovinou, vôbec neopúšťa jej bok. Sprevádzala ju počas lekárskych návštev a vyzdvihla ju aj z kliniky po operácii brucha. Podľa „The Independent“ ako prejav vďaky bola Natasha Archer odmenená a povýšená na pozíciu seniorskej súkromnej výkonnej asistentky princa a princeznej z Walesu (angl. senior private executive assistant to the Prince and Princess of Wales„).

„Natasha si to zaslúži ako nikto iný. Je neomylne diskrétna a lojálna ku Kate. Povýšenie určite súvisí so zvýšením platu, a to znamená, že môžeme očakávať, že Natashu po boku Kate budeme vidieť ešte mnoho rokov“

– prezrádza informátor denníka.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Senzačná správa o vojvodkyni Kate. Kensingtonský palác prerušil ticho

Vrátia sa Meghan Markle a princ Harry do Veľkej Británie? Sú tam veľké šance a… dve podmienky

The post Táto osoba je vždy po jej boku. Teraz jej to vojvodkyňa Kate vrátila appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie