Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ťažké boje v strednej časti Gazy stáli život 94 Palestínčanov, uviedli tamojšie úrady

Ťažké boje v strednej časti Pásma Gazy dnes stáli život 94 Palestínčanov a najmenej ďalších 100 ľudí bolo zranených, informovala agentúra AP s odvolaním sa na zdravotníkov v nemocnici, ktorá prijímala telá obetí a zranených. O viac ako 90 mŕtvych pri operáciách izraelskej armády v oblasti Nusajrátu hovorí podľa agentúry Reuters tiež ministerstvo zdravotníctva v […]
Menej ako 1 min. min.

Ťažké boje v strednej časti Pásma Gazy dnes stáli život 94 Palestínčanov a najmenej ďalších 100 ľudí bolo zranených, informovala agentúra AP s odvolaním sa na zdravotníkov v nemocnici, ktorá prijímala telá obetí a zranených. O viac ako 90 mŕtvych pri operáciách izraelskej armády v oblasti Nusajrátu hovorí podľa agentúry Reuters tiež ministerstvo zdravotníctva v Gaze ovládané hnutím Hamas.

Izraelské sily dnes pri osobitnej operácii v centrálnej časti Pásma Gazy oslobodili štyroch živých izraelských rukojemníkov unesených vlani 7. októbra pri teroristickom útoku Hamasu. Pri dnešnej akcii na ich záchranu zomrel jeden člen izraelských zvláštnych jednotiek, uviedla izraelská polícia.

Správu aktualizujeme.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie