Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Technická analýza Etherea

Ethereum, druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie, pokračuje v silnom vzostupnom trende, ktorý sa začal v máji 2024. Cena Etherea dosiahla 27. mája 2024 hodnotu 3 948 USD, čo je výrazný nárast oproti predchádzajúcim týždňom. Tento vzostupný trend je podporený býčími signálmi na rôznych časových rámcových grafoch, ktoré naznačujú potenciálnu pokračujúcu expanziu ceny. Na 1-hodinovom […]
Menej ako 1 min. min.

Ethereum, druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie, pokračuje v silnom vzostupnom trende, ktorý sa začal v máji 2024. Cena Etherea dosiahla 27. mája 2024 hodnotu 3 948 USD, čo je výrazný nárast oproti predchádzajúcim týždňom. Tento vzostupný trend je podporený býčími signálmi na rôznych časových rámcových grafoch, ktoré naznačujú potenciálnu pokračujúcu expanziu ceny.

Na 1-hodinovom grafe Etherea bol odhalený stabilný vzostupný trend, ktorý vyvrcholil na úrovni približne 3 953 USD. Po dosiahnutí tohto vrcholu sa cena začala konsolidovať v rozmedzí 3 880 až 3 900 USD. Zvýšený objem obchodovania počas vzostupného pohybu a následný pokles objemu počas konsolidácie naznačujú, že investori môžu hľadať potenciálne vstupné body pre dlhodobé pozície, ak cena prekoná odpor na úrovni 3 953 USD.

4-hodinový graf poskytuje podobný obraz, s kľúčovou podporou identifikovanou na úrovni 3 600 USD a rezistenciou na nedávnom vrchole 3 953 USD. Silný záujem o nákup počas vzostupného trendu a znižujúci sa objem počas konsolidácie môže naznačovať, že trh je v očakávaní ďalšieho rastu.

Na dennom grafe je zreteľný silný býčí trend od začiatku mája, s cenou, ktorá vzrástla z približne 2 813 USD na začiatku mesiaca na nedávne maximum 3 953 USD. Cenová akcia naznačuje, že úroveň okolo 3 900 USD môže slúžiť ako potenciálna podpora pre budúce obchodné seansy.

Investori by mali byť opatrní a sledovať kľúčové technické indikátory a objem obchodovania, aby identifikovali potenciálne signály pre vstup alebo výstup z trhu. S rastúcim záujmom o Ethereum ETF, trh môže byť na pokraji ďalšieho významného pohybu. Dôležité bude sledovať, či cena prekoná odpor na úrovni 3 953 USD alebo klesne pod úroveň podpory 3 600 USD, čo by mohlo naznačovať zmenu trendu.

Vždy je dôležité pamätať na to, že kryptomenové trhy sú vysoko volatilné a investori by mali vykonávať vlastnú due diligence pred prijatím investičných rozhodnutí. Technická analýza je len jedným z nástrojov, ktorý môže pomôcť pri hodnotení trhových podmienok, ale nikdy by nemala byť jediným základom pre investičné rozhodnutia.

Zdroj: TradingView

Príspevok Technická analýza Etherea je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie