Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Téma účasti ministra Šutaja Eštoka v relácii s extrémistom Bombicom sa má presunúť na ďalší výbor

O účasti ministra vnútra Matúša Šutaj Eštoka (Hlas-SD) v relácii s medzinárodne hľadaným Danielom Bombicom v utorok poslanci Národnej rady nediskutovali. Brannobezpečnostný výbor iniciovaný opozíciou nebol uznášaniaschopný, chýbali viacerí koaliční poslanci. Predseda výboru Tibor Gašpar (Smer-SD) avizoval, že téma bude zaradená na budúcotýždňový výbor. Na ňom chce za účasti ministra hovoriť aj o súčasnej teroristickej […]
Menej ako 1 min. min.

O účasti ministra vnútra Matúša Šutaj Eštoka (Hlas-SD) v relácii s medzinárodne hľadaným Danielom Bombicom v utorok poslanci Národnej rady nediskutovali. Brannobezpečnostný výbor iniciovaný opozíciou nebol uznášaniaschopný, chýbali viacerí koaliční poslanci.

Predseda výboru Tibor Gašpar (Smer-SD) avizoval, že téma bude zaradená na budúcotýždňový výbor. Na ňom chce za účasti ministra hovoriť aj o súčasnej teroristickej hrozbe na území Slovenska a kauze Rozuzlenie.

Minister zopakoval, že o účasti Bombica na diskusii vopred nevedel. Zároveň považuje za dôležité prihovárať sa aj priaznivcom alternatívnych médií. Odkazoval aj na prezumpciu neviny.

Opoziční poslanci ministrovu účasť v relácii naďalej kritizujú.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie