Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Téměř 23% novorozenců, kteří se v roce 2023 narodili ve Francii, mělo muslimská jména

Podobné statistiky ukazují skutečný počet muslimů v populaci mnohem lépe než cokoli jiného. Zde je také třeba zdůraznit, že někteří muslimové používají zejména pro dívky poměrně často jména nemuslimská, reálně je tedy muslimských dětí víc než uvedených téměř 23%. Právě podobná čísla jasně ukazují, kde se berou hlasy pro islamofašistickou ultralevici, která získala ve 2. […]
Menej ako 1 min. min.

Podobné statistiky ukazují skutečný počet muslimů v populaci mnohem lépe než cokoli jiného. Zde je také třeba zdůraznit, že někteří muslimové používají zejména pro dívky poměrně často jména nemuslimská, reálně je tedy muslimských dětí víc než uvedených téměř 23%.

Právě podobná čísla jasně ukazují, kde se berou hlasy pro islamofašistickou ultralevici, která získala ve 2. kole voleb nejvíc hlasů.

Jako každý rok zveřejňuje INSEE údaje z matriky týkající se křestních jmen dětí narozených ve Francii od roku 1900 (soubory ke stažení zde).

Fdesouche exkluzivně zveřejňuje barometr novorozenců registrovaných ve Francii pod muslimskými křestními jmény:

Po poklesu v roce 2021 potvrzuje rok 2023, stejně jako rok 2022 oživení a silný nárůst udělování muslimských jmen pro narození ve Francii (+1 bod).

Připomeňme, že tato čísla byla až do roku 1955 téměř nulová a po vyhlášení nezávislosti kolonií začala růst.

V absolutních číslech dochází k trvalému poklesu počtu narozených dětí s nemuslimskými jmény, zatímco počet dětí s muslimskými jmény pomalu, ale jistě roste

„Mitterrandovy roky“ navzdory všem předpokladům zaznamenaly stabilizaci nebo dokonce pokles těchto čísel, ale od roku 1997 explodují, ze 7 % v roce 1997 na 22,9 % v roce 2023.

Níže je znát, jak rostl počet muslimů v jednotlivých departmentech:

Mapy níže ukazují, jak rostl počet muslimských jmen mezi lety 1992 a 2023:

První obrázek je z roku 2023, srovnání zejména s rokem 1992 je až šokující. K poklesu počtu muslimských jmen v posledních letech dochází pouze na Korsice:



 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie