Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Temné tajomstvá relácie „Dom snov“. Tvorcovia nechceli, aby to vyšlo najavo!

07.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@extrememakeoverhd3233). Sledovali ste niekedy reality šou a zaujímalo vás, čo sa skrýva v zákulisí krásnych momentov emócií a extrémnych metamorfóz zobrazených na obrazovkách? Ak je odpoveď „nie!“, možno budete dosť prekvapení, keď vám povieme o tajomstvách, ktoré ukrývajú tvorcovia programu „Dom Snov“. Aké tajomstvá skrýva tento kultový […]
Menej ako 1 min. min.

07.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@extrememakeoverhd3233).

Sledovali ste niekedy reality šou a zaujímalo vás, čo sa skrýva v zákulisí krásnych momentov emócií a extrémnych metamorfóz zobrazených na obrazovkách? Ak je odpoveď „nie!“, možno budete dosť prekvapení, keď vám povieme o tajomstvách, ktoré ukrývajú tvorcovia programu „Dom Snov“.

Aké tajomstvá skrýva tento kultový program?
Foto: snímka obrazovky youtube.com/@extrememakeoverhd3233

Sledovali ste niekedy reality šou a zaujímalo vás, čo sa skrýva v zákulisí krásnych momentov emócií a extrémnych metamorfóz zobrazených na obrazovkách? „Extreme Makeover: Home Edition“, americký televízny hit. Tento program bol plný emócií, nádejí a prísľubov, no skrýval aj temné tajomstvá, ktoré vyšli najavo časom. Je to príbeh o tíme mladých ľudí, luxusných domoch a rodinách, ktorých životy sa mali za týždeň dramaticky zmeniť.

Príbeh začína sladkým tónom predstavenia – posádka obyčajných ľudí, ktorí sa zdajú byť nádejou pre tých, ktorí to potrebujú, a ich úsilie je plné láskavosti. Ale je všetko zlato, čo sa blyští? Zdá sa, že nie a dokonalým príkladom toho je táto populárna reality show!

Aké tajomstvá skrýva tento kultový program? Toto ste možno nečakali!

Carpenter Ty Pennington, tvár šou, viedol tím špecialistov na vytváranie magických premien v rodinných domoch. Keď autobus odfrčal, emócie sa rozbehli a odhalil nový, zrekonštruovaný dom. Čo sa však stalo v zákulisí?

Rodiny, ktoré dostali nové domovy, často nedokázali udržať tieto luxusné nehnuteľnosti kvôli vysokým účtom a daniam. Mnohí z nich boli nútení predať domy, ktoré im boli tak štedro darované.

Týmto sa však spory nekončia. Otázny bol aj výber rodín do programu. Bol výber naozaj spravodlivý? Často boli vybrané príbehy, ktoré divákov najviac zaujali, ale boli to vždy rodiny, ktoré to najviac potrebovali?

Príbeh sa stáva ešte zložitejším, keď zistíme, že niektoré rodiny neboli také úprimné, ako sa mohlo zdať. Jedna rodina využila program na renováciu svojho domova a potom svoje adoptované deti vrátila do detského domova.

Ako vyzerala produkcia v zákulisí? Prezrádzame!

Mnohí z nás si neuvedomujú, že luxusné domy boli často terčom zlodejov a ich obyvatelia prišli o súkromie a bezpečnosť. Dokonca aj moderátor relácie Ty Pennington sa ocitol uprostred kontroverzie, keď ho zatkli za šoférovanie pod vplyvom.

Nedá sa poprieť, že „Dom snov“ respektíve „Extreme Makeover: Home Edition“ je príbehom, ktorý ukazuje, že nie všetko, čo vidíme v televízii, je také, ako sa zdá. Je to pripomienka, že skutočný život má často viac vrstiev a zložitostí, než by sme očakávali!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pochválila sa neobvyklou stravou svojho manžela. „Sedí a jedáva, akoby to bola čokoládová tyčinka.“

Takto spoznáte klamára hneď. Expert na reč tela z FBI odhalil 3 zjavné znaky

The post Temné tajomstvá relácie „Dom snov“. Tvorcovia nechceli, aby to vyšlo najavo! appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie