Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ten, kto nás považuje za opice, sa ide súdiť o svoje „dobré meno“

www.slovanskenoviny.sk/rss „Tento slovník bude mierotvorca vysvetľovať pred súdom,“ dušuje sa na sociálnej sieti Jaro Naď. Dobre, predýchať, narátať do sto a môžeme pokračovať. „Označoval ma za vlastizradcu, burcoval proti mne vás všetkých, klamal, nadával mne a mojim blízkym, a preto sa po vyše dvoch rokoch odkedy som podal civilnú žalobu na poslanca Blahu, stretneme pred súdom.“ Teší […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Tento slovník bude mierotvorca vysvetľovať pred súdom,“ dušuje sa na sociálnej sieti Jaro Naď. Dobre, predýchať, narátať do sto a môžeme pokračovať.

„Označoval ma za vlastizradcu, burcoval proti mne vás všetkých, klamal, nadával mne a mojim blízkym, a preto sa po vyše dvoch rokoch odkedy som podal civilnú žalobu na poslanca Blahu, stretneme pred súdom.“ Teší sa Naď.

„Očakávam konštruktívne vysvetlenie všetkých urážok, v pokoji si ich rád vypočujem. Verím, že sa pán Blaha na pojednávanie dostaví, ja tam určite osobne prídem,“ dodáva Naď.

Koho by ešte Naď zaujímal?

„Jaroslav Naď ma vôbec nezaujíma,“ reaguje pre web HS Ľuboš Blaha. „Človek, ktorý roky rozoštvával Slovensko tým najútočnejším slovníkom a označoval Slovákov za opice, dnes vyplakáva, že aj jemu niekto povedal niečo od srdca. Je to detinské,“ dodal podpredseda parlamentu….„Opakujem : Naďa neriešim, je to marginálny politik, ktorému občania vystavili vizitku vo voľbách. Odkedy nie je minister, nevidím dôvod sa s ním špiniť,“ uviedol Ľuboš Blaha pre HS.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Ten, kto nás považuje za opice, sa ide súdiť o svoje „dobré meno“ je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie