Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento čaj pôsobí ako spaľovač tukov. Choďte na prechádzku a zbierajte listy. Vyrobte si ho sami

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Gladskikh Tatiana). Čo najviac urýchľuje chudnutie? Kľúčom k úspechu je správna strava a fyzická aktivita, pomôcť si však môžete aj prírodnými „spaľovačmi tukov“. Jedným z nich je chutný a zdravý čaj, ktorý si sami pripravíte. Čo najviac urýchľuje chudnutie?Foto: shutterstock/Gladskikh Tatiana Zdravé a chutné nápoje sú skvelým spôsobom, ako […]
Menej ako 1 min. min.

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Gladskikh Tatiana).

Čo najviac urýchľuje chudnutie? Kľúčom k úspechu je správna strava a fyzická aktivita, pomôcť si však môžete aj prírodnými „spaľovačmi tukov“. Jedným z nich je chutný a zdravý čaj, ktorý si sami pripravíte.

Čo najviac urýchľuje chudnutie?
Foto: shutterstock/Gladskikh Tatiana

Zdravé a chutné nápoje sú skvelým spôsobom, ako si zlepšiť náladu a dopriať si chvíľku pre seba. Niektoré z nich vykazujú ďalšie vlastnosti. Neveľmi obľúbený čaj z brezových listov je lahodný, navyše podporuje metabolizmus a spaľuje pneumatiky účinnejšie ako obľúbená citrónová voda. Ale poponáhľajte sa, toto je posledná chvíľa, aby ste si ho pripravili sami.

Čo najviac urýchľuje chudnutie? Bez tohto to nepôjde

Hneď na začiatku treba poznamenať, že ak chcete mať štíhlu a vyformovanú postavu, neexistujú žiadne skratky. Pri chudnutí sú kľúčové dve veci, a to:

zdravá a vyvážená strava, najlepšie s kalorickým deficitom

pravidelná fyzická aktivita

Pokiaľ ide o cvičenie, oplatí sa vybrať si cviky, ktoré vás skutočne bavia. Nemusí to byť práve dvíhanie činiek v posilňovni alebo hodiny aerobiku. Namiesto toho si vyberte jogu, zumbu alebo jednoducho vymeňte auto za bicykel a účinky budú viditeľné voľným okom. Okrem toho sa môžete podporiť aj výrobkami, ktoré zrýchľujú metabolizmus. Zabudnite na vodu s citrónom. Namiesto nej pite zdravý čaj.

Pri diéte aj cvičení je lepšie vyhľadať radu odborníkov, konkrétne dietológa a trénera.
Foto: shutterstock/Leka Talamoni

VAROVANIE! Pri diéte aj cvičení je lepšie vyhľadať radu odborníkov, konkrétne dietológa a trénera. Budete mať istotu, že ste v boji za svoju vytúženú postavu podnikli správne kroky a minimalizujete riziko prípadného zranenia alebo konzumácie produktov, ktoré by vám mohli uškodiť.

Ktorý čaj je najlepší na chudnutie? Zbierajte listy a varte

Čaj z brezových listov je zdravý nálev, ktorý môžete zaradiť do svojho každodenného jedálnička. Je nielen chutný, ale obsahuje aj veľa vitamínu C a K. Okrem toho v ňom nájdete aj prospešné flavonoidy a organické kyseliny. To všetko znamená, že pri používaní počas prechladnutia urýchli regeneráciu. Okrem toho pôsobí ako prírodný urýchľovač metabolizmu a spaľovač tukov. To všetko vďaka tomu, že naštartuje metabolizmus.

Stačí sa ísť prejsť na pokojné miesto, ďaleko od ruchu miest a nazbierať mladé lístky.
Foto: shutterstock/ju_see

Čaj z brezových listov nájdete takmer v každom obchode s bylinkami. Okrem toho si ho môžete na jar pripraviť sami. Stačí sa ísť prejsť na pokojné miesto, ďaleko od ruchu miest a nazbierať mladé lístky. Hoci najlepší čas na to je máj, podarí sa vám to aj v júni. Dôležité je len zbierať zdravé, drobné a jasne zelené, a budete mať istotu, že sú dokonca plné prospešných látok. Sušte ich prirodzene, najlepšie na papieri, bez pomoci tepla. Usušené, asi 10 drobných lístkov zalejte vriacou vodou a niekoľko minút varte pod tanierom. Pite maximálne 3 poháre denne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V iných krajinách je zakázaný. Na Slovensku si ho môžete kúpiť bez problémov. Tento čaj je jed pre pečeň

Nielen zdravý nápoj. Tu sú spôsoby použitia zeleného čaju, o ktorých ste nevedeli

The post Tento čaj pôsobí ako spaľovač tukov. Choďte na prechádzku a zbierajte listy. Vyrobte si ho sami appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie