Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento krém za 2 EUR je hitom. Aplikujte na noc. Pleť bude o 10 rokov mladšia a vrásky okolo úst budú vyhladené

04.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ozrimoz shutterstock/luchschenF). Vrásky fajčiarov sú častým problémom fajčiarov aj nefajčiarov. Našťastie v lekárňach a drogériách nájdete spôsob, ako ich redukovať. Toto účinne vyhladí a napne pokožku okolo vašich pier. Ako sa zbaviť fajčiarskych vrások? Foto: shutterstock/ozrimoz shutterstock/luchschenF Fajčiarske vrásky sú jemné zvislé linky, ktoré sa tvoria okolo pier a […]
Menej ako 1 min. min.

04.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ozrimoz shutterstock/luchschenF).

Vrásky fajčiarov sú častým problémom fajčiarov aj nefajčiarov. Našťastie v lekárňach a drogériách nájdete spôsob, ako ich redukovať. Toto účinne vyhladí a napne pokožku okolo vašich pier.

Ako sa zbaviť fajčiarskych vrások?
Foto: shutterstock/ozrimoz shutterstock/luchschenF

Fajčiarske vrásky sú jemné zvislé linky, ktoré sa tvoria okolo pier a na pokožke od hornej pery smerom k nosu. Len vekom sa zväčšujú. Môžete ich mať bez ohľadu na to, či fajčíte. Vyskytujú sa aj u nefajčiarov, keďže k tomu prispieva aj pitie cez slamku, poškodenie slnkom a genetika.

Ako sa zbaviť fajčiarskych vrások? Krém s vitamínom A je všeliekom na viaceré kožné problémy

Kozmetické ošetrenia, ako sú dermálne výplne, môžu výrazne znížiť výskyt fajčiarskych vrások okolo úst. Ďalšou, rovnako účinnou alternatívou je prírodný produkt z lekárne či drogérie, ktorý zabráni nielen starnutiu pokožky, ale aj obnoví vlhkosť v tejto oblasti a minimalizuje drsnosť. Navyše pomáha udržiavať mladistvý vzhľad. Hovoríme o kréme s vitamínom A, ktorý sa dá kúpiť od 2 EUR bez lekárskeho predpisu. Cennou zložkou tohto produktu je retinol, ktorý:

obnovuje pevnosť,

poskytuje dostatočnú hydratáciu,

stimuluje tvorbu kolagénu,

znižuje viditeľnosť zafarbenia.

Na čo sa používa krém s vitamínom A? Mal by byť v každej kozmetickej taštičke

Masť s vitamínom A sa odporúča najmä na veľmi suchú, olupujúcu sa a podráždenú pokožku. Pravidelné používanie ochráni pokožku pred nadmerným vysušením, praskaním a olupovaním. Obnovuje prirodzený hydrolipidový film a pôsobí ako regulátor obnovy poškodených kožných buniek. Pre jeho hustú konzistenciu a fakt, že sa nevstrebáva rýchlo, je najlepšie ho aplikovať na noc. Pokožku je potrebné natrieť tenkou vrstvou prípravku a jemne vmasírovať. Na dosiahnutie uspokojivých výsledkov by liečba mala trvať aspoň 2-3 týždne.

POZOR! Pred použitím si prečítajte príbalový leták, aby ste sa vyhli vedľajším účinkom a boli vedomí kontraindikácií. Poraďte sa so svojím lekárom alebo dermatológom, aby ste určili plán použitia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Funguje to ako botox a stojí pár drobných. Tento recept je hitom Tiktoku

V lete si ich robím do zásoby. Maska z 10 listov je dobrá do horúceho počasia. Chladí ako morský vánok

The post Tento krém za 2 EUR je hitom. Aplikujte na noc. Pleť bude o 10 rokov mladšia a vrásky okolo úst budú vyhladené appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie