Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento olej si vtieram do vlasov raz týždenne. Ešte nikdy nerástli tak rýchlo

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Ako stimulujete rast vlasov? Túto otázku si určite kladie mnoho ľudí. Ako sa ukázalo, nie sú potrebné žiadne zložité kadernícke procedúry, lieky ani drahé šampóny. Stačí minúť 10 eur v drogérii a vaše vlasy začnú rásť impozantným tempom. Ako stimulujete rast vlasov? Stačí minúť 10 eur v […]
Menej ako 1 min. min.

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa).

Ako stimulujete rast vlasov? Túto otázku si určite kladie mnoho ľudí. Ako sa ukázalo, nie sú potrebné žiadne zložité kadernícke procedúry, lieky ani drahé šampóny. Stačí minúť 10 eur v drogérii a vaše vlasy začnú rásť impozantným tempom.

Ako stimulujete rast vlasov? Stačí minúť 10 eur v drogérii a vaše vlasy začnú rásť impozantným tempom.
Foto: shutterstock/New Africa

Pri hľadaní prírodných spôsobov, ako dosiahnuť zdravší a rýchlejší rast vlasov, sa ricínový olej stal veľmi populárnym. Ricínový olej je známy svojimi posilňujúcimi a vyživujúcimi vlastnosťami a je účinnou zložkou v starostlivosti o vlasy. Potieranie ricínovým olejom môže byť jednoduchým a účinným spôsobom na zlepšenie stavu vlasov a stimuláciu ich rastu. Tu je návod krok za krokom, ako pripraviť a používať toto olejové natieranie.

Ako stimulovať rast vlasov? Triviálny recept na potieranie ricínovým olejom

Poznámka: Pred použitím náteru nezabudnite vykonať test senzibilizácie na kúsku pokožky. Krok 1 je výber kvalitného ricínového oleja. Je dôležité vybrať si prírodný, nerafinovaný olej, ktorý si zachoval všetky svoje výživové vlastnosti. Nájdete ho v obchodoch so zdravou výživou, lekárňach alebo drogériách. Jeho cena by nemala presiahnuť 10 eur. Krok 2 je obohatenie oleja o ďalšie zložky. Hoci samotné potieranie ricínovým olejom môže byť účinné, niektorí ľudia sa rozhodnú pridať k nemu ďalšie zložky, aby zvýšili jeho účinky. Pre extra starostlivosť a hydratáciu vlasov možno pridať niekoľko kvapiek jojobového oleja, kokosového oleja alebo vitamínu E.

Pre extra starostlivosť a hydratáciu vlasov možno pridať niekoľko kvapiek jojobového oleja, kokosového oleja alebo vitamínu E.
Foto: shutterstock/Inna Dodor

Krok 3 je príprava a aplikácia náteru. V závislosti od hustoty a dĺžky vlasov zohrejte 10-20 kvapiek oleja a potom ho krúživými pohybmi votrite do pokožky hlavy a vlasov. Vlasy si upravte na temene hlavy, zakryte čiapkou a zahrejte fénom. Po 10 minútach umyte vlasy šampónom a potom použite kondicionér. Krok 4 je pravidelná aplikácia. Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča používať ricínový olej na potieranie aspoň raz týždenne. Pravidelnosť je kľúčom k viditeľným výsledkom, preto sa držte plánu a užívajte si zdravšie a silnejšie vlasy.

Ďalšie vlastnosti ricínového oleja. Je to skutočný poklad

Ricínový olej má mnoho ďalších využití a výhod pre krásu a zdravie. Okrem stimulácie rastu vlasov medzi jeho vlastnosti patria:

Starostlivosť o pleť. Ricínový olej sa môže používať na hydratáciu a upokojenie podráždenej pokožky. Má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti, takže je ideálny na akné alebo ekzémy.

Regenerácia nechtov. Pravidelná aplikácia ricínového oleja na nechty môže pomôcť posilniť ich, zabrániť lámavosti a štiepeniu.

Čistenie pokožky. Ricínový olej sa môže používať na čistenie pokožky. Ľahko odstraňuje nečistoty a odumreté kožné bunky, čo vedie k vyčisteniu a vyhladeniu pokožky.

Posilnenie rias a obočia. Pravidelné používanie ricínového oleja na riasy a obočie môže pomôcť posilniť ich, zabrániť ich lámaniu a urýchliť rast.

Zníženie opuchov a podráždenia. Aplikácia ricínového oleja na pokožku môže vďaka jeho protizápalovým a upokojujúcim vlastnostiam pomôcť znížiť opuchy a podráždenie.

Ricínový olej má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti, takže je ideálny na akné alebo ekzémy.
Foto: shutterstock/Amawasri Pakdara

Preto nečakajte. Bežte do najbližšej lekárne alebo drogérie a presvedčte sa o mnohých výhodách pravidelného používania ricínového oleja.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vracia sa späť do domácich lekárničiek. Prírodný liek proti zápche a bolesti

Vmasírujte do rias 3-krát týždenne. Budú o 1,5 mm dlhšie a dvakrát hrubšie!

The post Tento olej si vtieram do vlasov raz týždenne. Ešte nikdy nerástli tak rýchlo appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie