Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento test osobnosti vám ukáže, akými ľuďmi sa obklopujete. Ktorého motýľa si vyberiete?

21.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív shutterstock/Rvector). Testy osobnosti môžu poskytnúť odpovede na množstvo rôznych otázok, nielen o nás samých. To je prípad tohto experimentu, ktorý zahŕňa výber jedného zo šiestich motýľov viditeľných na fotografii. Zistite, akými ľuďmi sa vo svojom živote obklopujete a čo vám tieto vzťahy dávajú alebo berú. Tento test […]
Menej ako 1 min. min.

21.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív shutterstock/Rvector).

Testy osobnosti môžu poskytnúť odpovede na množstvo rôznych otázok, nielen o nás samých. To je prípad tohto experimentu, ktorý zahŕňa výber jedného zo šiestich motýľov viditeľných na fotografii. Zistite, akými ľuďmi sa vo svojom živote obklopujete a čo vám tieto vzťahy dávajú alebo berú.

Tento test osobnosti vám ukáže, akými ľuďmi sa obklopujete. Ktorého motýľa si vyberiete?
Foto: súkromný archív shutterstock/Rvector

Motýľ č.1 – biely

Výber bieleho motýľa znamená, že ľudia, ktorí vás sprevádzajú, vás sklamú takmer na každom kroku. A čo viac, nemôžete sa vzdať tohto toxického vzťahu. Ako to už v takýchto situáciách býva, cítime sa na nich závislí a aj keď na ne občas máme myšlienky, nedokážeme tento vzťah rozbiť.

V takýchto situáciách sa údajní „kamaráti“ tvária ako nevinné ovečky, no v skutočnosti im ide len o vaše peniaze. Je mimoriadne bežné, že vás požiadajú o pôžičky a potom odkladajú splácanie dlhu.

Motýľ č.2 – Hnedý

Ľudia, ktorí si vybrali motýľa číslo 2, teda hnedého, sa obklopujú ľuďmi, ktorí si ich vážia. Zvyčajne sú vytrvalí v tom, čo robia, a dokonca sa snažia o nemožné, čo môže byť únavné. Aj keď chcú slávu a uznanie, väčšinou pre to urobia málo. Sú tiež často veľmi márniví a snažia sa ľudí zraziť na zem, hoci účinky sú veľmi slabé. Tieto priateľstvá sa pravdepodobne jedného dňa skončia a už sa nevrátia.

Motýľ č.3 – Modrý

Priatelia ľudí, ktorí si vybrali modrého motýľa, produkujú „smutnú energiu“. Infikujú vás svojou depresiou a nemôžete byť okolo nich radostnou verziou seba samého. Vyznačujú sa zameraním na disciplínu a prácu v každodennom živote, no práve kvôli tomu im chýba kreativita.

Je možné, že sa niekedy snažia kontrolovať vaše správanie a vy sa im bojíte povedať, že sa vám to nepáči. Výhodou takýchto priateľstiev je určite vernosť priateľov, preto sa nenechajte ovládnuť pesimistickými myšlienkami.

Motýlik č.4 – Ružový

Pre ľudí, ktorí si vybrali ružového motýľa, sú priatelia priateľmi len naoko. Najčastejšie je základom týchto vzťahov erotika a zmyselnosť a obklopujeme sa len ľuďmi, s ktorými máme pomery a zameriavame sa hlavne na vzhľad. Aj keď vychádzky a časté akcie s takouto skupinou môžu byť zaujímavé, treba si uvedomiť, že takýmto „kamarátom“, ktorí rátajú len s prechádzajúcou známosťou, sa bude ťažko zdôverovať.

Motýľ č.5 – Zelený

Zelený motýľ je odrazom priateľov plných lásky. Zameriavajú sa predovšetkým na rozvoj a dobré vzťahy a cenia si aj prirodzenú harmóniu. Pozor na ich žiarlivosť a niekedy až prílišnú pozornosť k materiálnym veciam. Nezabúdajte však, že ich vitálne sily sú nekonečné a môžete len získať tým, že sa s nimi budete snažiť držať krok. Nielen čo sa týka priateľov, ale aj vášho života.

Motýľ č.6 – Žltý

Posledný motýľ, číslo šesť v žltej farbe, znamená, že vaši priatelia si vážia svoju slobodu a nemajú radi, keď im ju niekto berie. Je pravda, že ich neustála premenlivosť môže mať negatívny vplyv na to, aby si svojich blízkych udržali nablízku, pretože vo vážnom vzťahu sa veľmi rýchlo nudia. Z tohto dôvodu môže niekedy vzniknúť žiarlivosť v kontexte vašej stability a partnerského vzťahu. Určite si týchto priateľov vážite pre radosť a optimizmus, ktorý vám prinášajú do života.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Plné alebo úzke? Vyberte si pery najviac podobné tým vašim a spoznáte sa lepšie

Psychotest: Vyberte si ovocie a skontrolujte, ktoré vaše vlastnosti odpudzujú iných ľudí

The post Tento test osobnosti vám ukáže, akými ľuďmi sa obklopujete. Ktorého motýľa si vyberiete? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie