Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tento účes bol hitom v 70. rokoch minulého storočia a teraz je späť! Vyzerá neuveriteľne pôsobivo

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alina Troeva). Tento účesový trend osloví fanúšikov legendárnej estetiky spred desiatok rokov. Výrazný a nádherne charakteristický. Odkazuje na kultovú inscenáciu a zrejme to veľmi dobre poznáte. Tento účesový trend osloví fanúšikov legendárnej estetiky spred desiatok rokov. Foto: shutterstock/Alina Troeva Móda nie je len o oblečení. Účesy sú jej dôležitou […]
Menej ako 1 min. min.

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alina Troeva).

Tento účesový trend osloví fanúšikov legendárnej estetiky spred desiatok rokov. Výrazný a nádherne charakteristický. Odkazuje na kultovú inscenáciu a zrejme to veľmi dobre poznáte.

Tento účesový trend osloví fanúšikov legendárnej estetiky spred desiatok rokov.
Foto: shutterstock/Alina Troeva

Móda nie je len o oblečení. Účesy sú jej dôležitou súčasťou, odrážajú ducha doby a inšpirujú k tvorivému sebavyjadreniu. A nezostávajú zabudnuté, keď sa éra pominie. Na jar 2024 sa priaznivo pozeráme na 70. roky minulého storočia a najmä na účesy z tohto obdobia. Ak milujete objem, musíte ich spoznať!

Trend, ktorý opäť ožíva. Anjelský účes je opäť v móde

Sedemdesiate roky boli v móde takmer kultovým obdobím. Zvonové nohavice, vypasované saká, výrazné farby a fascinujúce vzory. Všetko odvážne a s vkusom. To platí aj pre účesy. Na jar 2024 sme sa inšpirovali trendmi účesov zo 70. rokov, ktoré spopularizoval televízny seriál Charlieho anjeli. Kultúra inšpiruje, to nie je žiadne zjavenie, a preto je jedným z najrozpoznateľnejších trendov takzvaný „Farrah Fawcett hair“, účes v štýle Farrah Fawcett, jednej z anjelikov. Znamená to dlhé, voľné vlasy s plnými hustými kučerami a výrazným objemom pri korienkoch. Vtedy to bolo v móde a teraz sa to vrátilo v plnej sile.

Ako si upraviť vlasy v štýle 70. rokov? Pomôže vám správne vybavenie a kozmetika

Styling sa začína šampónovaním. Ideálne sú proteínové kondicionéry, ktoré prirodzene zahusťujú vlasy. Kondicionér rozčešte po celej dĺžke pomocou hrebeňa so širokými zubami. Po opláchnutí zabaľte mokré vlasy do bavlneného trička namiesto uteráka. Neskôr je nevyhnutné vysušiť ich hlavou nadol, ale na začiatku je nevyhnutné použiť objemovú penu, sprej alebo balzam.

Použite hrubú okrúhlu kefu, aby ste ich odrazili od pokožky hlavy. Kulma s veľkým priemerom je strategická. Len tak dosiahnete presné kučery s natočeným koncom. Nakoniec použite lak na vlasy s extra silnou fixáciou, aby ste ich zafixovali. Wow efekt je zaručený!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zvoľte si crunette a budete sa dívať do každého zrkadla. Uberiete si roky

Barokový bob je absolútnym hitom medzi trendmi na jar 2024. Maximálny objem a vlnitá jemnosť

The post Tento účes bol hitom v 70. rokoch minulého storočia a teraz je späť! Vyzerá neuveriteľne pôsobivo appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie