Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Teploty v Česku vyskočí až k 27 stupňům. Dál se však mohou objevit i bouřky

Na většině našeho území převažuje ve středu jasná obloha. V průběhu dne ale bude přibývat oblačnosti a místy se objeví přeháňky či bouřky. ČTĚTE TAKÉ: Jičínskem se prohnalo tornádo, tvrdí lovci bouřek. Fotografie ukazují škody Denní maxima se budou pohybovat nejčastěji kolem 26 °C, na západě bude o něco chladněji, kolem 20 °C. V tisíci metrech na horách pak […]
Menej ako 1 min. min.

Na většině našeho území převažuje ve středu jasná obloha. V průběhu dne ale bude přibývat oblačnosti a místy se objeví přeháňky či bouřky.

ČTĚTE TAKÉ: Jičínskem se prohnalo tornádo, tvrdí lovci bouřek. Fotografie ukazují škody

Denní maxima se budou pohybovat nejčastěji kolem 26 °C, na západě bude o něco chladněji, kolem 20 °C. V tisíci metrech na horách pak meteorologové očekávají kolem 17 °C.

Pomalu se zklidňuje i situace na tocích. Výstraha před povodňovou aktivitou je ale stále v platnosti, a to až do čtvrtečních 6 hodin ráno. „Týká se řek odvodňujících Šumavu, to znamená Berounky a jejích přítoků,“ vysvětlila pro CNN Prima NEWS meteoroložka Iveta Kodádková.

Ve čtvrtek a v pátek meteorologové očekávají polojasno až oblačno, znovu mohou dorazit lokální přeháňky. Teploty naměříme většinou mírně přes 21 °C, na jihu Moravy až 27 °C.

O víkendu aktuální předpověď počítá s oblačnou až polojasnou oblohou, přechodně může být i zataženo. Místy má pršet nebo se objeví bouřky. „Žádné vydatnější a prostorově výraznější srážky už v následujícím období nečekáme,“ upřesnila Kodádková. Odpolední teploty se mají opět pohybovat od 21 do 27 °C.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Přežil zásah bleskem a šel zachraňovat životy. Reakce lidí kolem mě zarazila, řekl hrdina

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie