Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Test logického myslenia: Koľko detí je v tejto rodine? To vie len génius

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív Pixabay/Pixaline ). Absolvovanie IQ testov má pozitívny vplyv na funkciu mozgu. Stimuluje kreativitu, logické myslenie a šedú hmotu. Otestujte sa dnes jedným z našich cvičení. Viete, koľko detí je v tejto rodine? Veľa šťastia! Ťažký test inteligencie.Foto: súkromný archív Pixabay/Pixaline Ťažký test inteligencie. Odpoveď pozná len skutočný […]
Menej ako 1 min. min.

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív Pixabay/Pixaline ).

Absolvovanie IQ testov má pozitívny vplyv na funkciu mozgu. Stimuluje kreativitu, logické myslenie a šedú hmotu. Otestujte sa dnes jedným z našich cvičení. Viete, koľko detí je v tejto rodine? Veľa šťastia!

Ťažký test inteligencie.
Foto: súkromný archív Pixabay/Pixaline

Ťažký test inteligencie. Odpoveď pozná len skutočný génius

Dnes vám ukážeme jeden z našich zložitejších hlavolamov. Dokážete vyriešiť toto cvičenie? Toto dokážu len ľudia s vysokým IQ. Pozrite sa na zadanie nižšie a skúste nájsť správnu odpoveď. Dajte si na čas, pretože úloha nie je jednoduchá. Viete, koľko detí je v tejto rodine?

Janko povedal: „Mám toľko sestier ako bratov.“ Jeho sestra Anna povedala: „Mám dvakrát toľko bratov ako sestier.“ Koľko detí je teda v tejto rodine?

Test inteligencie – Správne riešenie

Podarilo sa vám vyriešiť naše cvičenie logického myslenia? Gratulujeme! To znamená, že vaša inteligencia je na veľmi vysokej úrovni. Ak ste však našu výzvu nesplnili, nič sa nedeje. Berte toto cvičenie ako formu zábavy.

Nezabúdajte, že našu koncentráciu ovplyvňuje veľa faktorov, ako je únava či stres. Dokonca aj denná doba môže byť veľmi dôležitá, pretože večer môže byť naša myseľ jednoducho vyčerpaná. Preto sa oplatí absolvovať IQ testy ráno alebo počas prestávky medzi aktivitami na stimuláciu buniek sivej hmoty. Ďakujeme za účasť a správne riešenie nájdete nižšie.

Celú rodinu tvoria:

4 chlapci,

3 dievčatá,

spolu 7 detí.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zlatý všeobecný vedomostný kvíz. Výsledok 5/8 porazia len najlepší. Získate zlatú medailu alebo sa vám nepodarí ani štart?

Len skutočný milovník hádaniek dokáže vyriešiť tento zvierací hlavolam, ktorý obsahuje „3 kravy, 2 psy a 1 mačku“

The post Test logického myslenia: Koľko detí je v tejto rodine? To vie len génius appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie