Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Těžká nehoda traktoru na Semilsku. Stroj se vmáčkl do zdi domu, policie silnici uzavřela

„Zasahujeme v Libštátu na Semilsku u dopravní nehody, kde traktor narazil do rodinného domu,“ informovali hasiči na sociální síti X ve čtvrtek před půl šestou odpoledne. Z fotografií, které hasiči sdíleli, je vidět, že se do domu zabořila celá přední část traktoru a ve zdi jsou patrné čerstvé praskliny. „V době dopravní nehody se v […]
Menej ako 1 min. min.

„Zasahujeme v Libštátu na Semilsku u dopravní nehody, kde traktor narazil do rodinného domu,“ informovali hasiči na sociální síti X ve čtvrtek před půl šestou odpoledne.

Z fotografií, které hasiči sdíleli, je vidět, že se do domu zabořila celá přední část traktoru a ve zdi jsou patrné čerstvé praskliny.

„V době dopravní nehody se v domě nikdo nenacházel. Rodinný dům jsme odpojili od energií, traktor zajistili proti dalšímu pohybu, uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem,“ popsali hasiči.

Dodali, že po dobu vyproštění traktoru z rodinného domu bude uzavřena silnice 283 mezi Košťálovem a Libštátem. „Ve spolupráci s Policií ČR jsme zabezpečili objízdné trasy,“ sdělili hasiči.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V areálu vinohradské nemocnici hořelo. Hasiči museli evakuovat několik zaměstnanců

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie