Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Thajská policie šla zatknout učitele podezřelého z pedofilie. Našla ho, jak nahý masturbuje

Podezření, že učitel sexuálně zaútočil na jednu ze žaček, se podle serveru Bangkok Post provalilo minulý týden, když se její matka obrátila na policii. Dívka chvíli před tím vyběhla ze dveří soukromé hudební školy 77 Musical a s pláčem se matce svěřila se svými traumatizujícími zážitky. DÁLE ČTĚTE: Domácí násilí se dědí: Třetina Čechů ho zažila v […]
Menej ako 1 min. min.

Podezření, že učitel sexuálně zaútočil na jednu ze žaček, se podle serveru Bangkok Post provalilo minulý týden, když se její matka obrátila na policii. Dívka chvíli před tím vyběhla ze dveří soukromé hudební školy 77 Musical a s pláčem se matce svěřila se svými traumatizujícími zážitky.

DÁLE ČTĚTE: Domácí násilí se dědí: Třetina Čechů ho zažila v dětství i v dospělosti, nejen z pozice oběti

Dle matky vše začalo v lednu tohoto roku, kdy učitel poprvé přitiskl rozkrok na záda dívky, která zrovna hrála na piano. To měl pak prý opakovat každou hodinu. V únoru jí pak údajně donutil k tomu, aby si lehla, sundal jí kalhoty a provedl něco, co thajské zdroje popisují bez dalších podrobností slovy „nemravný čin“. Dívka to však tehdy matce neřekla, protože nechápala, co její učitel vlastně dělal.

Minulý týden pak dívce podle jejího svědectví chytil ruku a strčil si ji do kalhot. To dívku podle matky vyděsilo natolik, že vyběhla s pláčem před školu. Žena okamžitě poté podala trestní oznámení.

Dotyčný učitel Veeranan Lerdpanyaroj, který je podle serveru The Thaiger bakalářem hudebních věd, sexuální útok rozhodně odmítá, přiznal však držení dětské pornografie. Šlo podle něj o nedorozumění a tvrdí, že si oběť vše vymyslela. Dívce se prý na hodině nedařilo, urazila se a rozhodla se pomstít. Policie však pro Bangkok Post uvedla, že má proti majiteli hudební školy silné důkazy.

Vyšetřovatel zároveň naznačil, že obětí by mohlo být více. Učitel si hudební školu otevřel před deseti lety a získal si prý slušnou reputaci. Momentálně má prý zhruba 40 studentů – od malých dětí až po studenty vysokých škol.

MOŽNÁ JSTE PŘEHLÉDLI: Že dítě ke znásilnění svádí? Nezná hranice, zodpovědnost vždy nese dospělý, říká expertka

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie