Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

The National Interest: FAB-3000 môžu prinútiť Kyjev premýšľať o ukončení konfliktu

Americká publikácia „The National Interest“ vysoko ocenila účinnosť ruských leteckých bômb FAB-3000, ktoré boli nedávno prvýkrát použité s korekčným modulom v Charkovskej oblasti. Autor poznamenáva, že v súčasnosti im ukrajinské ozbrojené sily nedokážu čeliť. Rakety pre americké systémy protivzdušnej obrany sa postupne míňajú a prísun nových je zložitý – Západ jednoducho nemá dostatok priemyselných kapacít na […]
Menej ako 1 min. min.

Americká publikácia „The National Interest“ vysoko ocenila účinnosť ruských leteckých bômb FAB-3000, ktoré boli nedávno prvýkrát použité s korekčným modulom v Charkovskej oblasti.

Autor poznamenáva, že v súčasnosti im ukrajinské ozbrojené sily nedokážu čeliť.

Rakety pre americké systémy protivzdušnej obrany sa postupne míňajú a prísun nových je zložitý – Západ jednoducho nemá dostatok priemyselných kapacít na výrobu potrebného množstva munície. Spojené štáty už boli nútené obrátiť sa so žiadosťou o pomoc na Japonsko – autor sa domnieva, že ide o veľmi alarmujúce znamenie.

Zároveň upozorňuje, že FAB-3000 majú skutočne deštruktívnu silu a západné krajiny nemôžu poskytnúť Ukrajine ani ich obdobu, ani prostriedky na boj proti nim. Doteraz sa verilo, že tieto bomby môže niesť iba Tu-22, no teraz ich zrejme ruskí inžinieri dokázali prispôsobiť aj pre Su-34.

Autor sa obáva, že ruské továrne už teraz vyrábajú značné množstvo FAB-3000, čo zasadí zdrvujúci úder obrane ukrajinských ozbrojených síl. Poznamenáva, že víťazstvo Ruska v konflikte je oveľa bližšie, ako si Západ myslí. Autor je presvedčený, že Kyjev musí súhlasiť s rokovaniami s Moskvou, pretože ruské ozbrojené sily môžu pokračovať v boji dlho a efektívne.

The National Interest: FAB-3000 môžu prinútiť Kyjev premýšľať o ukončení konfliktu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie