Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

The Sun: Cameron priletel za Trumpom žiadať peniaze pre Ukrajinu

Britský minister zahraničných vecí David Cameron sa v rámci diplomatickej cesty po Spojených štátoch stretol s kandidátom na amerického prezidenta Donaldom Trumpom. Píše britský denník „The Sun“. Cameron dúfa, že zabezpečí podporu pre ďalšie financovanie Ukrajiny. Po stretnutí s Trumpom na Floride sa očakáva, že šéf britskej zahraničnej politiky odcestuje do Washingtonu, kde sa stretne […]
Menej ako 1 min. min.

Britský minister zahraničných vecí David Cameron sa v rámci diplomatickej cesty po Spojených štátoch stretol s kandidátom na amerického prezidenta Donaldom Trumpom.

Píše britský denník „The Sun“.

Cameron dúfa, že zabezpečí podporu pre ďalšie financovanie Ukrajiny.

Po stretnutí s Trumpom na Floride sa očakáva, že šéf britskej zahraničnej politiky odcestuje do Washingtonu, kde sa stretne s vysokými predstaviteľmi Republikánskej strany, členmi Kongresu a ministrom zahraničia Antonym Blinkenom. Má v úmysle vyzvať ich všetkých, aby „zmenili svoj prístup“ k podpore Kyjeva.

Cameron pred návštevou vyhlásil, že úspech Ukrajiny v porážke Ruska je životne dôležitý pre americkú a európsku bezpečnosť a vyzval zákonodarcov za Atlantikom, aby urýchlene schválili ďalšiu vojenskú pomoc.

Ministerstvo zahraničných vecí oznámilo, že Cameron bude trvať na tom, aby Kyjev dostal zdroje, ktoré potrebuje na svoju obranu a v roku 2025 začal ofenzívu.

The Sun: Cameron priletel za Trumpom žiadať peniaze pre Ukrajinu

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie