Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tí, čo majú plné ústa slobody prejavu, sa nesmierne tešia z vypínania webov

www.slovanskenoviny.sk/rss To, že mainstream a ním milovaní politici majú mnoho dvojakých metrov, už sme si zvykli. Na kardinálne farizejstvo samozvaných médií tzv. hlavného prúdu najnovšie poukázal cez sociálnu sieť aj Štefan Harabin. „Je zaujímavé že tí čo najviac vykrikujú, že je ohrozená sloboda médií a prejavu, sa najviac tešia z toho keď niekomu vypnú kanál na sociálnej […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

To, že mainstream a ním milovaní politici majú mnoho dvojakých metrov, už sme si zvykli. Na kardinálne farizejstvo samozvaných médií tzv. hlavného prúdu najnovšie poukázal cez sociálnu sieť aj Štefan Harabin.

„Je zaujímavé že tí čo najviac vykrikujú, že je ohrozená sloboda médií a prejavu, sa najviac tešia z toho keď niekomu vypnú kanál na sociálnej sieti.“ Píše z mosta do prosta sudca Harabin.

Neslobodná sloboda prejavu

„Vypli už Blahu, Huliaka, Baránka, mne už dvakrát zlikvidovali FB a najnovšie aj youtubera Dannyho Kollára. Takto vyzerá sloboda prejavu pod kontrolou nášho „spojenca“ z USA. “ Pripomína Štefan Harabin a to ešte nespomenul doslova aktivizmus hlásnych trúb slobody prejavu pri vypínaní alternatívnych webov v nedávnej minulosti, ako aj vypínanie ďalších jednotlivcov, trebárs lekára Bukovského.

Platení slovenskí udavači ponúkajú nadprácu pre USA

USA „cez svoje granty platí udavačov, ktorí striehnu na obsah a keď je v rozpore s agresívnou zahraničnou politikou USA, nahlasujú ho ako škodlivý, ktorý treba vymazať.“ Pripomína autor statusu.

„Má to už aj odborný názov, nazýva sa to „strážená demokracia“.“ Vysvetľuje štefan Harabin.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Tí, čo majú plné ústa slobody prejavu, sa nesmierne tešia z vypínania webov je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie