Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto 3 účesy vám uberú 10 rokov. V okamihu budete vyzerať mladšie. Ideálne pre ženy po 50-tke

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BearFotos). Módny dámsky účes, ktorý vám zdvihne sebavedomie? Niekedy potrebujete len zmenu. Ženy milujú zmenu účesu, aby sa cítili mladšie a sebavedomejšie. Tu sú fotografie najmódnejších strihov v roku 2024. Inšpirujte sa účesmi, ktoré vám uberú vek.Foto: shutterstock/BearFotos Nech už sú vaše dôvody akékoľvek, jedným z najjednoduchších a najefektívnejších […]
Menej ako 1 min. min.

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BearFotos).

Módny dámsky účes, ktorý vám zdvihne sebavedomie? Niekedy potrebujete len zmenu. Ženy milujú zmenu účesu, aby sa cítili mladšie a sebavedomejšie. Tu sú fotografie najmódnejších strihov v roku 2024.

Inšpirujte sa účesmi, ktoré vám uberú vek.
Foto: shutterstock/BearFotos

Nech už sú vaše dôvody akékoľvek, jedným z najjednoduchších a najefektívnejších spôsobov, ako vyzerať omladene a sviežo, je zmeniť účes. Vlasy sú jednou z najvýraznejších častí nášho imidžu a atribútom každej ženy. Správny účes môže zvýrazniť vaše najlepšie črty, skryť vaše najmenej obľúbené a pomôže vám vyzerať a cítiť sa mladšie.

Vo svete neustále sa meniacich módnych trendov je niekedy ťažké držať krok a nájsť účes, ktorý vám vyhovuje. Našťastie internet je skutočne zlatou baňou inšpirácií, ktorú môžete využiť a oboznámiť sa s ňou pred ďalšou návštevou kaderníckeho salónu. Pripravili sme pre vás prehľad troch typov dámskych účesov, ktoré v okamihu zmenia váš vzhľad.

Módne účesy pre 50-ročné ženy. Aké účesy zvoliť, aby ste vyzerali mladšie? Asymetrický bob

Ak potrebujete účes, ktorý vám poskytne výrazný vzhľad s poriadnou dávkou elegancie a nádychom výraznosti, asymetrický bob je tou správnou odpoveďou. Z jednej strany je vysoký, z druhej nízky. Práve tento netradičný strih odlišuje asymetrický bob od ostatných obľúbených účesov bob. Je ideálny pre ženy po päťdesiatke. Asymetrický strih dodáva účesu ľahkosť a mladistvosť.

Omladzujúci dámsky účes 2024: typický elegantný vzhľad – módna ofina „curtain bangs“

Keď uvažujete o omladzujúcich účesoch pre ženy všetkých vekových kategórií, na zozname nemôže chýbať strih s ofinou v štýle „curtain bangs“ alebo „záclonová ofina“. Charakteristickým znakom tejto ofiny je, že je zvnútra kratšia a predlžuje sa, keď sa krátke pramene vzďaľujú od tváre. Tieto nepoddajné pramene rámujúce tvár dodávajú mladistvý šarm, takže sú ideálne pre zrelé ženy.

Krátke účesy pre ženy po päťdesiatke. Pixie cut fotky, ktoré vás inšpirujú k zmene

Pixie strih označuje štýl účesu, ktorý je po stranách a vzadu krátky a v hornej časti o niečo dlhší. Strih sa zvyčajne upravuje s krátkou, jemne strapatou bočnou ofinou. Nielenže je prekvapivo univerzálny, ale je aj pomerne jednoduchý na údržbu.

Existuje niekoľko typov, takže strih pixie bude vyhovovať každej z vás, len si musíte vybrať správnu dĺžku a proporcie. Nájsť dokonalý strih nie je len o type tváre, ale aj o tvare hlavy klientky. Je to dynamická a energická možnosť pre odvážne ženy, ktoré chcú zvýrazniť svoju krásu, pozdvihnúť kontúry svojej tváre a opticky ubrať roky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vôbec nie „curtain bangs“. Tri zmyselné ofiny sú späť. Naše babičky po nich bláznili

Najlepšie krátke dámske účesy pre 50-ročné v okuliaroch! V obchode vás požiadajú o dôkaz

The post Tieto 3 účesy vám uberú 10 rokov. V okamihu budete vyzerať mladšie. Ideálne pre ženy po 50-tke appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie