Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto módne nechty zosadili z trónu zmyselnú červenú. Odkazujú na „zlato severu“. Luxusné a elegantné

19.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/ellesgelsandbeauty). Najkrajšie nechty roku 2024? Určite si do zoznamu zapíšte jantárovú manikúru. Je to duo, ktoré kombinuje hĺbku farieb a lesklý povrch. Čoskoro sa bude robiť vo všetkých nechtových salónoch. Jantárová manikúra – inšpirovaná vzhľadom a farbou jantáru.Foto: instagram/ellesgelsandbeauty Svieža manikúra môže zmeniť vzhľad vašich rúk a zvýšiť sebavedomie. […]
Menej ako 1 min. min.

19.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/ellesgelsandbeauty).

Najkrajšie nechty roku 2024? Určite si do zoznamu zapíšte jantárovú manikúru. Je to duo, ktoré kombinuje hĺbku farieb a lesklý povrch. Čoskoro sa bude robiť vo všetkých nechtových salónoch.

Jantárová manikúra – inšpirovaná vzhľadom a farbou jantáru.
Foto: instagram/ellesgelsandbeauty

Svieža manikúra môže zmeniť vzhľad vašich rúk a zvýšiť sebavedomie. Ruky sú akousi vizitkou a vaše nechty si každý všimne ako prvé. Jar sa začala a s ňou sa objavujú mnohé nové trendy.

Jeden z nich je najkrajšou predzvesťou leta. Pripomína chvíle strávené pri mori a poteší svojím pútavým povrchom. Nechtoví stylisti nachádzajú inšpiráciu v mnohých oblastiach života, a tentokrát sa nechali inšpirovať „zlatom severu“, teda stuhnutou, zafixovanou a vytvrdnutou živicou stromov.

Módne nechty 2024:  Inšpirujte sa najkrajšou manikúrou v jantárovom štýle

Jantár je jedným z najobľúbenejších a najoceňovanejších kameňov v šperkárstve. Nazýva sa zlatom severu a zakaždým poteší svojimi odtieňmi. Farby jantáru prechádzajú od takmer úplne čistých, bielych, cez žltkasté, zlaté a hnedasté tóny do medovej a koňakovej farby. Inšpirovaní jeho vzhľadom a farbou sa nechtoví stylisti rozhodli vytvoriť jantárovú manikúru.

Pri vytváraní tejto manikúry je potrebné zladiť správne farby kombinujúce odtiene oranžovej, hnedej a zlatej. Po tom všetkom sa nanesie vrchný lak s vysokým leskom, ktorý sa trblieta na slnku. S týmto typom manikúry určite nezostanete bez povšimnutia.

Jantárové nechty budú hitom roku 2024 – sú univerzálne krásne a elegantné

Nechty inšpirované jantárom budú trendom sezóny jar/leto 2024 a niet divu, pretože sú také univerzálne, že sa hodia na bežné nosenie aj na dovolenku. Vďaka vysokému lesku budú ideálne na slnečné dni a odpútajú pozornosť od škvŕn a iných nedokonalostí na rukách. Pokožka bude okamžite žiarivejšia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ohúrte nimi svojich známych! „Čipkované nechty“ sú symbolom luxusu a elegancie. Ideálne pre elegantné ženy

„Mydlové nechty“ budú čoskoro všade. V roku 2024 budú dominovať! Opticky predlžujú ruky

The post Tieto módne nechty zosadili z trónu zmyselnú červenú. Odkazujú na „zlato severu“. Luxusné a elegantné appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie