Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto účesy veľmi starnú. Zrelé dámy by sa im mali vyhýbať. 4 najčastejšie chyby

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/Karolina Grabowska). Dobre zvolený účes nám môže opticky ubrať roky. Samozrejme, existujú aj strihy a štýly, ktoré majú opačný účinok. Je dôležité venovať tomu pozornosť pred ďalšou návštevou kaderníka. Radi by sme vám prezradili, na ktoré štyri najčastejšie chyby v účesoch si treba dať pozor. Na ktoré štyri najčastejšie […]
Menej ako 1 min. min.

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/Karolina Grabowska).

Dobre zvolený účes nám môže opticky ubrať roky. Samozrejme, existujú aj strihy a štýly, ktoré majú opačný účinok. Je dôležité venovať tomu pozornosť pred ďalšou návštevou kaderníka. Radi by sme vám prezradili, na ktoré štyri najčastejšie chyby v účesoch si treba dať pozor.

Na ktoré štyri najčastejšie chyby v účesoch si treba dať pozor?
Foto: pexels.com/Karolina Grabowska

Výber účesu pre zrelé ženy nie je vždy jednoduchou úlohou. Niektoré účesy nám pridávajú roky a v konečnom dôsledku nás zneisťujú. Na ktoré chyby by sme si mali dať pozor? Vybrali sme štyri účesy a štýly, ktorým sa treba vyhnúť najmä vtedy, ak chcete vyzerať mladšie.

Účesy, ktoré pridávajú roky – francúzsky drdol

Prvý chybný krok je účes, ktorý si mnohé ženy volia pri príprave na dôležité udalosti a oslavy. Hovoríme o francúzskom drdole. Tento štýl sa zvyčajne neodporúča pre zrelé dámy. Dôvod? Francúzsky drdol, ako asi žiadny iný účes, nám dodáva auru vážnosti. Existuje názor, že aj tínedžerky vyzerajú staršie, než v skutočnosti sú, keď nosia tento štýl.

Francúzsky drdol, ako asi žiadny iný účes, nám dodáva auru vážnosti.
Foto: shutterstock/sirtravelalot

Účesy, ktoré vyzerajú ako pevné konštrukcie

Ďalším účesom, ktorému je lepšie sa vyhnúť, sú silne natupírované vlasy. Neodporúča sa ani intenzívne lakovanie a stužovanie vlasov. Vtedy váš účes začne vyzerať ako tuhá konštrukcia. Zrelým ženám sa odporúča zvoliť si ľahké a flexibilné účesy.

Účesy, ktoré vás robia staršími – príliš tmavá farba

Veľmi dôležitý je aj výber správnej farby. Príliš tmavé farby vlasov rozhodne nie sú dobrou voľbou. Okrem toho silne zvýrazňujú pleťovú bledosť a opticky nás robia staršími.

Príliš tmavé farby vlasov rozhodne nie sú dobrou voľbou.
Foto: shutterstock/Oleg Babkin

Dlhé pramene rovnakej dĺžky

Náš zoznam uzatvárajú účesy, pre ktoré sa stále rozhoduje mnoho zrelých žien. Myslia si, že majú omladzujúci účinok. To by ste sa však mýlili! Časom sa naše vlasy stávajú tenkými a lámavými. Okrem toho je čoraz ťažšie udržať ich v dobrej kondícii. Preto sa starším ženám zvyčajne odporúčajú kratšie strihy. Dlhé vlasy rovnakej dĺžky, ktoré visia okolo tvári, sa neodporúčajú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Perfektné účesy do horúceho počasia? Tieto 3 banálne a štýlové účesy vám v okamihu prinesú úľavu

3 najlepšie krátke účesy pre ženy bez stylingu. Vlasy budú ako po úprave kaderníkom počas 24 hodín

The post Tieto účesy veľmi starnú. Zrelé dámy by sa im mali vyhýbať. 4 najčastejšie chyby appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie