Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto známe tváre mali dieťa v zrelom veku

13.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (instagram.com/adrianakarembeusklenarikova instagram.com/monicabenova). Tieto známe tváre priviedli na svet bábätko vo veľmi zrelom veku. Dokonca niektoré z nich boli prvorodičkami. Málokedy vidieť ženu, ktorá porodila prvé dieťa po 45-ke. Ale ako sa vraví, nikdy nie je neskoro a pokiaľ je žena zdravotne v poriadku, môže mať koľko detí chce. Tieto známe tváre mali dieťa […]
Menej ako 1 min. min.

13.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (instagram.com/adrianakarembeusklenarikova instagram.com/monicabenova).

Tieto známe tváre priviedli na svet bábätko vo veľmi zrelom veku. Dokonca niektoré z nich boli prvorodičkami. Málokedy vidieť ženu, ktorá porodila prvé dieťa po 45-ke. Ale ako sa vraví, nikdy nie je neskoro a pokiaľ je žena zdravotne v poriadku, môže mať koľko detí chce.

Tieto známe tváre mali dieťa v zrelom veku.
Foto: instagram.com/adrianakarembeusklenarikova instagram.com/erikajudinyova/ instagram.com/monicabenova

Správny čas na dieťa?

Momentálne už vyšiel z módy trend mať dieťa vo veľmi mladom veku. Čoraz viac žien máva prvé dieťa po dosiahnutí Kristových rokov. Či už je to kvôli rýchlej dobe, možnostiam cestovania, alebo budovaniu kariéry. To isté sa stalo viacerým známym tváram v šoubiznise, ktoré otehotneli po 45-ke.

Erika Judínyová sa zo svojej dcérky veľmi teší

Jednou z nich je Erika Judínyová, známa tvár Smotánky, porodila dieťa, keď mala 49 rokov. Krásna voňavá dcérka Ella je zdravá, šikovná a krásna. Šťastný otecko, Štefan Skrúcaný, je hrdým tatom, ktorý sa všade s dcérkou chváli. Erika zvládla pôrod na jednotku, materstvo je pre ňu nádherným obdobím. Malá rastie ako z vody.

POZRITE TIEŽ AJ: Barbora Švidraňová je samoživiteľka, jej taliansky ex partner na malého neprispieva

Adriana Sklenaříková sa raduje zo svojej Ninky. Krásu zdedila po mamine

Ďalšou známou tvárou, ktorá mala prvé dieťa po 45-ke je krásna dlhonohá modelka, Adriana Sklenaříková. Jej krásna princezná sa volá Ninka. Modelingová kariéra jej nedovolila mať dieťa skôr. Je úžasné, že sa jej tento malý zázrak podaril. Ninka je zdravá, krásna a hravá. Oslávila už 5 rokov a robí radosť svojej mamine aj ockovi. Adriana ľutuje, že s materstvom otáľala dlhšiu dobu, pretože materstvo je ten najkrajší dar. Modelka si vychutnáva naplno každučký moment a je vďačná Bohu, že jej osud doprial dieťa aj v zrelšom veku.

Monika Beňová porodila po 50-ke

Treťou známou tvárou, ktorá mala dieťa v 52. rokoch je známa europoslankyňa Monika Beňová, hoci to nebolo jej prvé dieťa, známa politička si užíva materstvo v pokročilom veku. Mamina je šťastná, že jej dieťaťko je zdravé a energické. Pre Moniku bolo veľkým prekvapením, keď v takom zrelom veku zistila, že je tehotná. Našťastie všetko dopadlo fajn a momentálne sa teší z krásnej dcérky.

Vendula Pizingerová, vdova po Karlovi Svobodovi ,priniesla na svet nádherného syna

Vdova po Karlovi Svobodovi, Vendula Pizingerová, sa stala tiež maminou po 45-ke. Zdraviu sa teší maličký Josef Pizinger, ktorý rastie ako z vody. Chlapec je malý, zdravý, silný bojovník. Vendula nemala vôbec žiadne problémy s vynosením dieťaťa ani s pôrodom.

Prajeme maminám najmä veľa zdravia, pohody a úsmevu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dovŕšila 59 rokov a pózovala úplne bez šiat. „Nikdy som sa vo svojej koži necítila lepšie“

Klára Issová zažila neveru na vlastnej koži, nielen vo filme

The post Tieto známe tváre mali dieťa v zrelom veku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie