Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto znamenia zverokruhu budú mať veľké šťastie. Tešte sa na druhú polovicu júna

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/stockfour). Blíži sa čas letného slnovratu, ktorý má v astrológii nemalý význam. Ukazuje sa, že z tejto udalosti budú mať prospech tri znamenia zverokruhu. Práve im vesmír v druhej polovici júna dopraje veľa šťastia a radosti. Kto by sa mal pripraviť na prílev peňazí, kto na duchovnú extázu a […]
Menej ako 1 min. min.

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/stockfour).

Blíži sa čas letného slnovratu, ktorý má v astrológii nemalý význam. Ukazuje sa, že z tejto udalosti budú mať prospech tri znamenia zverokruhu. Práve im vesmír v druhej polovici júna dopraje veľa šťastia a radosti. Kto by sa mal pripraviť na prílev peňazí, kto na duchovnú extázu a kto na lásku?

Ktoré znamenia zverokruhu budú mať v druhej polovici júna veľké šťastie?
Foto: shutterstock/stockfour

Astrologicky náročný jún. Kedy sa to skončí?

Jún, hoci je krásny a letný, môže v nás podľa astrológov vyvolať určité napätie. Za všetko môže vplyv 4 silných nebeských telies v tomto období – Jupitera, Slnka, Merkúra a Venuše.

Vtedy môžeme pocítiť uvoľnenie napätia a obzvlášť priaznivý čas sa pripravuje pre tri znamenia zverokruhu. Kto je tentoraz vyvoleným vesmíru?

Slnečná druhá polovica júna pre leva. Bude cítiť obrovské duchovné šťastie

Lev sa zvyčajne zameriava na vonkajšok, tentoraz sa sústredí na svoju duchovnosť. To je pre zverokruh Leva novinka. V druhej polovici júna začne Lev uvažovať o tom, ktoré vzťahy v jeho živote mu slúžia a umožňujú mu rásť na rôznych úrovniach a ktoré mu naopak pristrihávajú krídla.

Rozhodnutie ukončiť niektoré vzťahy bude mať veľký vplyv na ďalší osud Leva a nakoniec tí, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu, pocítia úľavu a veľké šťastie.

Energia druhej polovice júna prináša znameniu Leva energiu a dôraz na spoločenský život a angažovanosť v spoločnosti, čo sa tomuto znameniu vyplatí v podobe prospešných vzťahov.

V živote zverokruhu Leva sa môže objaviť niekto výnimočný alebo osoba, ktorá je už Levom blízka, bude pôsobiť s väčšou silou. To spôsobí, že osoby narodené v tomto znamení zverokruhu budú stúpať vysoko a budú mať pocit sily, s ktorou budú prenášať hory.

Komu dopraje vesmír v druhej polovici júna veľa šťastia a radosti?
Foto: shutterstock/Iryna Imago

Naplnenie pre Panny. Konečne dosiahne svoj cieľ

Prvá polovica roka 2024 bola pre Pannu pomerne náročná. Toto znamenie zverokruhu malo pocit, že neustále stúpa do kopca. Očakáva sa, že druhá polovica júna prinesie Pannám úľavu.

Niečo, o čo sa Panny dlhodobo usilovali, sa konečne podarí dosiahnuť a tým títo jedinci pocítia úľavu a naplnenie. Panny konečne prevezmú velenie a kontrolu nad svojím životom.

17. júna vstúpia Venuša a Merkúr do znamenia Raka, ktoré ovplyvní oblasť spoločenského pôsobenia Panny a podporí starostlivosť a väzby s blízkymi. Spln v Kozorožcovi krátko nato dodá silu projektom Panny, ktoré súvisia s vášňou a sebavyjadrením.

Vesmír otvorí Strelcom nové príležitosti. Očakávajte dobrodružstvá

Jún je bezpochyby časom Strelcov. hoci začiatok tohto mesiaca mohol byť náročný, najmä v práci, toto znamenie zverokruhu sa teraz môže spoľahnúť, že sa pre nich koleso šťastia otočí.

Keď 20. júna nastane letný slnovrat, Strelcom sa skutočne otvoria nové dvere k výnimočným príležitostiam. Dôležité je však pamätať na to, aby sa nevracali k starým vzorcom, ktoré môžu zablokovať dary od osudu.

Strelci by mali byť v druhej polovici júna otvorení novým veciam a vďační za to, čo už majú a čo im nový život prináša. Vďaka tomu budú mať na svojej životnej ceste priamo pred sebou dobrodružstvá, ktoré Strelci tak milujú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

5 signálov, ktoré vám prezradia, že máte pri sebe anjela strážneho. Takto sa vás snaží varovať

Toto znamenie zverokruhu je skutočným šťastlivcom. Druhá polovica roka 2024 ho výrazne prekvapí

The post Tieto znamenia zverokruhu budú mať veľké šťastie. Tešte sa na druhú polovicu júna appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie