Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto znamenia zverokruhu majú toxicitu zapísanú v génoch. Radšej si dávajte pozor

4.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio). Konkrétne znamenia zverokruhu sa vyznačujú špecifickými vlastnosťami. Majú aj nedostatky a ak na nich nepracujú, môžu im sťažovať vzťahy a väzby, vrátane citových. Spomedzi všetkých znamení zverokruhu existujú tri, ktoré sú obzvlášť toxické. Patríte medzi ne? Niektoré znamenia zverokruhu sú extrémne toxické. Foto: shutterstock/Prostock-studio Blíženci sú sebecké Blíženci sú […]
Menej ako 1 min. min.

4.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio).

Konkrétne znamenia zverokruhu sa vyznačujú špecifickými vlastnosťami. Majú aj nedostatky a ak na nich nepracujú, môžu im sťažovať vzťahy a väzby, vrátane citových. Spomedzi všetkých znamení zverokruhu existujú tri, ktoré sú obzvlášť toxické. Patríte medzi ne?

Niektoré znamenia zverokruhu sú extrémne toxické. 
Foto: shutterstock/Prostock-studio

Blíženci sú sebecké

Blíženci sú jedným z najkomplikovanejších znamení zverokruhu – niet divu, keďže v nich žijú dvaja extrémne odlišní ľudia. Jeden môže byť mimoriadne šarmantný, spoločenský, láskavý a otvorený, druhý nervózny, zvodný, egocentrický, impulzívny a dokonca ľstivý. Táto zmes vlastností znamená, že Blíženci môžu byť skutočne toxickí!

Jednou z najväčších nevýhod Blížencov je ich nedostatok porozumenia voči iným, dokonca aj blízkym ľuďom. Väčšinu vzťahov tiež berú dosť povrchne a uprednostňujú svoje vlastné potreby a túžby – ak na sebe nepracujú, môžu sa stať učebnicovo sebeckými.

Blíženci neznášajú kritiku, ľahko sa urazia a dokážu kritikov pomerne rýchlo vylúčiť z okruhu svojich priateľov.

Škorpión má sklon k deštrukcii

Škorpión sa vyznačuje veľmi dlhou a dobrou pamäťou – nikdy nezabudne na poníženie, rany a zrady. Dokáže držať zášť mnoho rokov, aby sa náhle, bez varovania, pomstil a zasadil silný úder.

Škorpión je vnímaný ako bojovník – vyznačuje sa odvahou a silou a vždy, keď má príležitosť, ide do boja. Škorpión je veľmi divoký, takže to bude pravdepodobne boj do poslednej kvapky krvi. Okrem toho ho uspokojuje už len to, že sa s ťažkým súperom stretáva ako rovný s rovným.

Škorpión mimoriadne ľahko upadá do extrémov a ťažko sa vracia do rovnováhy. Preto často zachádza až k deštruktívnemu správaniu – voči sebe aj iným. Práve preto môže byť veľmi toxický.

Precitlivenosť Rýb zvýrazňuje ich najväčšie nedostatky a to sebectvo, prílišnú citlivosť na seba a úplnú stratu kontroly nad svojimi emóciami.
Foto: shutterstock/Golubovy

Ryby trpia pre všetkých

Ryby sú zvyčajne vnímané ako mimoriadne emocionálne, citlivé umelecké duše. Kým nemajú svoju emocionalitu pod kontrolou, môžu byť tieto vlastnosti výhodou, ale niekedy precitlivenosť zvýrazňuje ich najväčšie nedostatky a to sebectvo, prílišnú citlivosť na seba a úplnú stratu kontroly nad svojimi emóciami.

Ryby žijú vo vlastnom, úzko uzavretom svete. V ňom sa cítia veľmi bezpečne a nemôžu sa sťažovať na nudu, pretože majú silnú predstavivosť. V reálnom svete sa však cítia odcudzené a sú vystavené mnohým nepríjemným udalostiam.

Ryby vidia všade biedu a utrpenie a presviedčajú samy seba, že preberajú zlé emócie iných. Sami si, žiaľ, nevedia poradiť ani s vlastnými problémami, a tak sa kvôli dodatočnej záťaži cítia chronicky nešťastné.

Napriek zdaniu však môžu byť Ryby veľmi panovačné a neznášajú odpor. Toto komplikované znamenie zverokruhu preto môže byť skutočne toxické!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto štyri znamenia zverokruhu ľudia jednoducho zbožňujú. Majú v sebe niečo jedinečné

Tu sú tri znamenia zverokruhu, pre ktoré bude druhá polovica roka úspešná. Niekto zarobí veľa peňazí

The post Tieto znamenia zverokruhu majú toxicitu zapísanú v génoch. Radšej si dávajte pozor appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie