Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tieto znamenia zverokruhu sa najčastejšie rozvádzajú. Nezhodujú sa

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Antonio Guillem). Úspech manželstva ovplyvňuje dlhý zoznam faktorov: očakávania našich partnerov, naše presvedčenie o úlohe vzťahu v našom živote, naša výchova, kritériá, podľa ktorých si vyberáme partnera. Ukazuje sa však, že aj astrológia má svoj význam. Tu je päť znamení zverokruhu, ktoré sa podľa astrológov najčastejšie a najľahšie rozvádzajú. […]
Menej ako 1 min. min.

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Antonio Guillem).

Úspech manželstva ovplyvňuje dlhý zoznam faktorov: očakávania našich partnerov, naše presvedčenie o úlohe vzťahu v našom živote, naša výchova, kritériá, podľa ktorých si vyberáme partnera. Ukazuje sa však, že aj astrológia má svoj význam. Tu je päť znamení zverokruhu, ktoré sa podľa astrológov najčastejšie a najľahšie rozvádzajú.

Ktoré znamenia zverokruhu sa najčastejšie rozvádzajú?
Foto: shutterstock.com/Antonio Guillem

Blíženci – hľadajú novú lásku

Nikto nezmení názor tak náhle a okamžite ako znamenie zverokruhu Blíženci. Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu sú zároveň idealisti, čo znamená, že si vo svojich predstavách budujú obraz ideálneho partnera, ktorý je potom v realite len veľmi ťažko dosiahnuteľný. Keď sa teda ukáže, že manžel či manželka Blíženca nezodpovedajú vysnenému vzoru, Blíženec sa urazí, prepadne zúfalstvu a úplne stratí záujem o vzťah.

Okrem toho sú ľudia v tomto znamení zverokruhu vášniví a radi zbierajú nové dojmy, takže namiesto toho, aby sa sústredili na nápravu starého vzťahu, povedia si, že „to jednoducho nebolo ono“ a s nádejou odplávajú k novej láske.

Vodnár – keď niečo nesedí, zmizne

Sloboda a nezávislosť – to sú dve najdôležitejšie hodnoty v živote Vodnára. Čo z toho vyplýva? Po prvé, že ich môže fascinovať a zaujať len niekto s neobyčajne širokým obzorom a zaujímavou osobnosťou. Vodnári sa neponáhľajú so svadbou a zo všetkých znamení zverokruhu najlepšie znášajú dlhoročné spolužitie.

Po druhé, ak má Vodnár pocit, že vzťah príliš dusí jeho povahu, obmedzuje vášne, unavuje ho a zaťažuje, bude sa chcieť čo najskôr vrátiť k slobode. Vodnári pomerne dobre znášajú samotu, takže zotrvávanie v neúspešnom vzťahu zo strachu z opustenia je pre nich zriedkavé.

Toto je päť znamení zverokruhu, ktoré sa podľa astrológov najčastejšie a najľahšie rozvádzajú.
Foto: shutterstock/CandyBox Images

Kozorožec – uprednostňujú prácu pred partnerom

Kozorožci v sebe nemajú nič z bezohľadného flirtovania,  sú stabilní, rozumní, zameraní na prácu, skromní a verní. Manželstvo je pre nich mimoriadne vážne rozhodnutie, ktoré neberú na ľahkú váhu. Prečo je teda Kozorožec na zozname rozvodových rekordmanov?

Predovšetkým ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu bývajú suchopárni, hrubí, neromantickí a nervózni, čo odrádza ich manželov. Okrem toho majú veľké srdce pre svoju profesionálnu prácu, ktorá ich pohlcuje natoľko, že manželstvo a rodina Kozorožcov trpí. A to najčastejšie vedie k rozvodu.

Strelec – komplikovaný partner

Milujúci, emocionálny, túžiaci po zmene, bláznivý, flirtujúci a zábavný – taký je zverokruh Strelca. Vzťahy, ktoré ich nudia a unavujú, opúšťajú pomerne ľahko a bez výčitiek. Z rozchodu sa rýchlo spamätajú a pokračujú v nových dobývaniach. Milujú romantiku a tešia sa, keď ich niekto zvádza a skladá im komplimenty. Neznášajú dusný malomestský život, domácu rutinu, konvencie, obmedzenia a robenie niečoho len preto, že sa to tak patrí. Táto výbušná zmes vlastností robí zo Strelcov znamenie,  ktoré najčastejšie  rozvádza.

Škorpión – ich druhým menom je žiarlivosť

Najvášnivejší zo všetkých znamení zverokruhu, miluje romantiku, zvádzanie, získanie srdca druhej osoby a všetko, čo k tomu patrí. Prečo sa teda Škorpióni tak často rozvádzajú? Po prvé, niekedy sú neverní, čo v priamej línii vedie k rozpadu ich vzťahov. Po druhé, sú veľmi majetnícki a žiarliví, čím svojich partnerov desia a dusia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu majú šiesty zmysel. Vďaka ich brilantnej intuícii je pre nich život oveľa jednoduchší

Melancholické znamenia zverokruhu. Milujú svoju vlastnú spoločnosť a často unikajú do sveta snov

The post Tieto znamenia zverokruhu sa najčastejšie rozvádzajú. Nezhodujú sa appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie