Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tisíce Izraelců demonstrovaly proti vládě. Lidé žádali předčasné volby a zapalovali oheň

Policie podle agentury AFP obvinila demonstranty v Tel Avivu z výtržnictví a označila demonstraci za nezákonnou. Uvedla, že demonstranti porušili veřejný pořádek zapalováním ohňů na ulici. ČTĚTE VÍCE: Budeme ženy kamenovat a bičovat k smrti, hřímá Tálibán. Západ je podle hnutí zástupcem ďábla Podle médií policie zadržela 16 osob. Demonstrace se konaly rovněž v dalších izraelských […]
Menej ako 1 min. min.

Policie podle agentury AFP obvinila demonstranty v Tel Avivu z výtržnictví a označila demonstraci za nezákonnou. Uvedla, že demonstranti porušili veřejný pořádek zapalováním ohňů na ulici.

ČTĚTE VÍCE: Budeme ženy kamenovat a bičovat k smrti, hřímá Tálibán. Západ je podle hnutí zástupcem ďábla

Podle médií policie zadržela 16 osob. Demonstrace se konaly rovněž v dalších izraelských městech, například v Jeruzalémě, píše DPA.

Jedna z bývalých rukojmích, jejíž manžel je stále v rukou Hamásu v Pásmu Gazy, vyzvala na demonstraci v Tel Avivu Netanjahua, aby izraelskému vyjednávacímu týmu poskytl „široký mandát“ při jednáních o dohodě o propuštění rukojmích výměnou za příměří a propuštění palestinských vězňů. „Nevracejte se domů bez dohody, přiveďte naše nejdražší zpět,“ prohlásila.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Izrael útočil na Sýrii

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie