Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

To je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s jemnými vráskami. Stojí to drobné a poskytuje mladistvý vzhľad

30.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev). Rýchle a lacné spôsoby, ako odstrániť jemné vrásky na tvári, sú túžbou mnohých žien. Našťastie také veci existujú. Musíte len vedieť, ktoré produkty používať, aby ste si užili žiarivú a hladkú pleť. Ukážeme vám, ako liečiť jemné vrásky bez toho, aby ste opustili domov. Ako odstrániť jemné […]
Menej ako 1 min. min.

30.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev).

Rýchle a lacné spôsoby, ako odstrániť jemné vrásky na tvári, sú túžbou mnohých žien. Našťastie také veci existujú. Musíte len vedieť, ktoré produkty používať, aby ste si užili žiarivú a hladkú pleť. Ukážeme vám, ako liečiť jemné vrásky bez toho, aby ste opustili domov.

Ako odstrániť jemné vrásky na tvári?
Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev

Hladká a žiarivá pleť je snom mnohých žien. Často preto siahajú po drogériových produktoch a drahých kozmetických ošetreniach. Prekvapivé účinky môžu v mnohých prípadoch priniesť aj jednoduché domáce prostriedky, ktoré rozhodne nemusia míňať majland. Stačí použiť niekoľko osvedčených produktov, aby ste rýchlo videli prvé účinky.

Zelený čaj na vrásky. Ako to môže pomôcť?

Vrásky okolo očí či úst sú úplne normálne, no mnohé ženy chcú svoju viditeľnosť znížiť. Na tento účel sa oplatí zamerať svoju pozornosť okrem iného na zelený čaj. A nielen to piť.

Zelený čaj obsahuje množstvo cenných účinných látok, ktoré priaznivo pôsobia aj na krásu. Patria sem antioxidanty a zložky dôležité pre krásu, ako sú vitamíny, vápnik a železo. Vďaka tomuto čaju môže pokožka opäť získať žiarivý a zdravý vzhľad. Veď odniekiaľ pochádza príslovie, že tento nálev je elixírom mladosti.

Pôsobí antioxidačne, preto sa okrem pitia odporúča prikladať aj obklady na tvár. Príprava je veľmi jednoduchá. Čaj stačí uvariť pri 80 stupňoch Celzia, mierne vychladnutým nálevom namočiť vatové tampóny, priložiť na viečka a nechať asi 10 minút pôsobiť.

Zelený čaj je jedným z tých produktov, ktoré môžu pomôcť udržať vašu pokožku hladkú a žiarivú.
Foto: Pixabay/congerdesign

Domáce spôsoby hydratácie pokožky tváre

Pleť na vašej tvári nebude pevná a žiarivá bez správnej hydratácie, ktorá je základom úspešnej starostlivosti. Za lacnú a účinnú metódu sa určite považuje použitie vitamínovej masti, ktorá sa dá kúpiť len za pár eur v lekárni. Vitamín A sa podieľa na tvorbe kolagénových a elastanových vlákien, ktoré sú zodpovedné za pevnosť pokožky.

Nie je to však jediné riešenie. Lacnou a podľa mnohých skvelou možnosťou je použiť obyčajný prírodný jogurt. Tajomstvo tohto produktu spočíva v kyseline mliečnej, ktorá je zodpovedná za exfoliáciu odumretej kože. Pleť tak vyzerá sviežejšie a žiarivejšie. Okrem toho tento produkt účinne hydratuje pokožku a vrásky sú oveľa menej viditeľné.

Okrem toho aj veľa zeleniny a ovocia má prospešné vlastnosti pre pokožku. Ako pri všetkých ošetrujúcich kúrach je najdôležitejšia pravidelnosť a trpezlivosť a prvé výsledky sa určite dostavia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

The post To je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s jemnými vráskami. Stojí to drobné a poskytuje mladistvý vzhľad appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie