Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Token IMX sa pripravuje na odomknutie

Token IMX spoločnosti Immutable sa pripravuje na odomknutie novej dávky tokenov, čo by mohlo zvýšiť ponuku na trhu o takmer 2 %. Toto odomknutie tokenov je dôležité, pretože môže ovplyvniť likviditu a trhovú cenu tokenu IMX. Immutable je blockchainový projekt, ktorý sa zameriava na vytváranie decentralizovaných hier a NFT. Odomknutie tokenov je súčasťou prednastavených plánov, […]
Menej ako 1 min. min.

Token IMX spoločnosti Immutable sa pripravuje na odomknutie novej dávky tokenov, čo by mohlo zvýšiť ponuku na trhu o takmer 2 %. Toto odomknutie tokenov je dôležité, pretože môže ovplyvniť likviditu a trhovú cenu tokenu IMX. Immutable je blockchainový projekt, ktorý sa zameriava na vytváranie decentralizovaných hier a NFT. Odomknutie tokenov je súčasťou prednastavených plánov, ktoré projekty vytvárajú na zaistenie transparentnosti a ochrany investorov.

Tokeny IMX držia relatívne nízku likviditu
Token IMX bol v nedávnych dňoch obchodovaný okolo 2,21 USD, s objemom obchodovania okolo 70 miliónov USD za 24 hodín. Avšak pred nadchádzajúcim odomknutím existuje relatívne nízka likvidita, s 2 % sklzovou likviditou len okolo 152 000 USD, čo je zlomok veľkosti nadchádzajúceho odomknutia tokenov.

Program držania drahokamov Immutable prináša stimuly na držanie IMX
Immutable sa snaží motivovať používateľov, aby držali svoje tokeny IMX, zavedením programu držania drahokamov. Tento program ponúka odmeny za držanie tokenov a zúčastňovanie sa na aktivitách v ekosystéme Immutable. Držaním aspoň 20 IMX môžu používatelia získavať denné odmeny vo forme drahokamov, ktoré môžu byť použité na získanie budúcich odmien, bonusov alebo exkluzívnych ponúk.

Cieľom Immutable je naštartovať obnovu Web3
Immutable má dlhodobý plán na rozvoj svojho ekosystému, vrátane stimulov na hranie hier a obchodovanie s NFT. Projekt ponúka stimuly v hodnote 50 miliónov dolárov na podporu účasti v rámci svojho portfólia hier. Okrem toho časť odmien je určená pre držiteľov zberateľských predmetov a NFT.

Ďalšie odomknutia tokenov s vysokým profilom budú k dispozícii v nasledujúcom mesiaci
V nasledujúcom mesiaci sa očakáva viac odomknutí tokenov. Medzi významné projekty, ktoré odomknú svoje tokeny, patrí Arbitrum (ARB), ApeCoin (APE), Optimizmus (OP) a Sui (SUI). Tieto odomknutia môžu výrazne ovplyvniť likviditu a trhové ceny, najmä ak sa tieto tokeny predajú na trhu.

Záver
Odomknutie tokenov pre Immutable a ďalšie projekty je dôležitou udalosťou, ktorá môže mať vplyv na trh s kryptomenami. IMX čelí potenciálnym výzvam v dôsledku nízkej likvidity, ale programy držania drahokamov a ďalšie stimuly by mohli motivovať používateľov, aby držali svoje tokeny, čím by sa zmiernili negatívne účinky odomknutia. Ako sa bude tento proces vyvíjať, bude zaujímavé sledovať, ako to ovplyvní ekosystém Immutable a celkový trh s kryptomenami.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Token IMX sa pripravuje na odomknutie je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie