Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tony Shaffer: Ukrajina môže za štvrť roka padnúť

Ukrajina môže utrpieť porážku v konflikte do troch mesiacov. Upozornil na to bývalý spravodajský dôstojník amerických ozbrojených síl Tony Shaffer v rozhovore pre YouTube-kanál „Judging Freedom“. Podľa neho ruské sily dosiahli obrovský pokrok, zatiaľ čo Spojené štáty neboli schopné koordinovať svoje úsilie na pomoc Ukrajine. „Joe Biden vždy robil nesprávne zahraničnopolitické rozhodnutia. A tak v […]
Menej ako 1 min. min.

Ukrajina môže utrpieť porážku v konflikte do troch mesiacov.

Upozornil na to bývalý spravodajský dôstojník amerických ozbrojených síl Tony Shaffer v rozhovore pre YouTube-kanál „Judging Freedom“.

Podľa neho ruské sily dosiahli obrovský pokrok, zatiaľ čo Spojené štáty neboli schopné koordinovať svoje úsilie na pomoc Ukrajine.

„Joe Biden vždy robil nesprávne zahraničnopolitické rozhodnutia. A tak v tomto momente, vzhľadom na to, že pomoc nie je synchronizovaná, vzhľadom na to, že nedošlo k žiadnemu spoločnému úsiliu pomoc, ktorú im posielame, konsolidovať podľa stratégie, ktorá by skutočne niečo dosiahla. Takže nakoniec sa — snažím sa byť realistický — pravdepodobne dočkáme pádu Kyjeva asi o tri mesiace.

Myslím si, že Rusi sa teraz zoskupujú okolo Charkova. Pán sudca, za posledných päť dní urobili v Charkove obrovský pokrok, pretože vojenské bariéry, ktoré mali spomaliť ich postup, neboli kvôli korupcii postavené žiadne. Takže áno, dali sme im všetky tieto prostriedky na vybudovanie bariér…

 — Ako nazývajú tieto kúsky cementu, ktoré majú tvar pyramídy? Tigrie zuby alebo niečo podobné.

„Tigrie zuby, áno, to je termín, ktorý používame.“

— Plukovník McGregor mi poslal fotografiu stoviek týchto bariér ležiacich na kraji cesty. Neboli ani nainštalované! Zaplatili sme ich, kúpili sme ich a ani neboli uložené, dokonca nebol ani pokus o ich použitie!

Tony Shaffer: Ukrajina môže za štvrť roka padnúť

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie