Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

TOP 3 meme coiny, ktoré v roku 2024 nezastaviteľne rastú

V súčasnom cykle môžeme sledovať zvýšený záujem o nakupovanie meme coinov. Niet sa čomu čudovať, keďže investori si nechcú nechať ujsť vlak a poučili sa z predošlého cyklu, kedy nečakane stúpol Dogecoin a Shiba Inu. Záujem o meme coiny je jedným zo špecifík súčasného vzostupného trendu. Keď pred niekoľkými rokmi narástli kryptomeny DOGE a SHIB […]
Menej ako 1 min. min.

V súčasnom cykle môžeme sledovať zvýšený záujem o nakupovanie meme coinov. Niet sa čomu čudovať, keďže investori si nechcú nechať ujsť vlak a poučili sa z predošlého cyklu, kedy nečakane stúpol Dogecoin a Shiba Inu. Záujem o meme coiny je jedným zo špecifík súčasného vzostupného trendu.

Keď pred niekoľkými rokmi narástli kryptomeny DOGE a SHIB o rekordné percentá, mnoho obchodníkov si myslelo, že ide len o dočasný stav. Avšak, po dlhodobej korekcii tu opäť máme bullrun, v ktorom ako prvé paradoxne rástli práve meme coiny. Väčšinou to funguje tak, že práve tie novo vzniknuté mince rastú najviac.

Z tohto dôvodu sa v článku pozrieme na pomerne nové top 3 meme coiny, ktoré za posledné mesiace zaznamenali obrovské zhodnotenie a môžu pokračovať v rastúcej trajektórii aj po zvyšok roku 2024. Avšak, nikdy nezabúdajte na to, že do meme coinov vkladajte iba peniaze, o ktoré si môžete dovoliť prísť.

Najväčšie meme coiny v súčasnosti. Zdroj: CoinMarketCap

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

The post TOP 3 meme coiny, ktoré v roku 2024 nezastaviteľne rastú appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie