Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

TOP 5 decentralizovaných búrz: Ktorá je najlepšia?

Decentralizované burzy na kryptomenovom trhu sú čoraz populárnejšie. Niet sa ani čomu čudovať. Technológia na decentralizovanom trhu umožňuje investorom rokovať priamo medzi sebou namiesto toho, aby fungovali v rámci centralizovanej burzy. Decentralizovaný trh využíva rôzne digitálne zariadenia na komunikáciu a zobrazovanie cien v reálnom čase. Nástup technológie blockchain a kryptomien vytvoril viac príležitostí, v ktorých […]
Menej ako 1 min. min.

Decentralizované burzy na kryptomenovom trhu sú čoraz populárnejšie. Niet sa ani čomu čudovať. Technológia na decentralizovanom trhu umožňuje investorom rokovať priamo medzi sebou namiesto toho, aby fungovali v rámci centralizovanej burzy. Decentralizovaný trh využíva rôzne digitálne zariadenia na komunikáciu a zobrazovanie cien v reálnom čase.

Nástup technológie blockchain a kryptomien vytvoril viac príležitostí, v ktorých môžu fungovať decentralizované trhy. Rast trhov, ktoré využívajú decentralizované meny na finančné transakcie, viedol k diskusiám o spôsoboch zavedenia potenciálnej regulácie. Toto je stále otvorená otázka, ktorá môže výrazne zmeniť pôsobenie týchto búrz.

V tomto článku sa pozrieme na top 5 decentralizovaných kryptomenových búrz podľa objemu obchodovania a trhového podielu. Väčšina týchto búrz je pomerne mladá a funguje kratšie ako 3 roky.

TOP decentralizované burzy. Zdroj: Coingecko

The post TOP 5 decentralizovaných búrz: Ktorá je najlepšia? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie