Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

TOP 5 najdrahších hotelov na Slovensku: Noc vás vyjde toľko, čo letenka do Thajska

Na Slovensku sa dá toho zažiť naozaj veľa, a takisto je to aj s ubytovacími možnosťami. Máme ich neúrekom – od obyčajných chalúp v malebných dedinkách až po tie najluxsusnejšie stavby, ktoré domácim aj cudzincom vyrážajú dych. Niektoré z nich vynikajú svojím luxusom viac než ostatné. A práve na tie sme si posvietili. Pozreli sme […]
Menej ako 1 min. min.

Na Slovensku sa dá toho zažiť naozaj veľa, a takisto je to aj s ubytovacími možnosťami. Máme ich neúrekom – od obyčajných chalúp v malebných dedinkách až po tie najluxsusnejšie stavby, ktoré domácim aj cudzincom vyrážajú dych. Niektoré z nich vynikajú svojím luxusom viac než ostatné. A práve na tie sme si posvietili.

Pozreli sme sa na zoznam tých najdrahších a najluxusnejších hotelov, aké na Slovensku máme. Tieto komplexy sú nielen architektonickými skvostami, ale poskytujú aj prvotriedne služby, exkluzívne wellness zóny a gastronomické zážitky, ktoré spájajú tradičné slovenské chute s modernou kuchyňou.

V niektorých zaplatíte za noc toľko, ako za letenku do exotických destinácií.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Kráľa slovenských hotelov hľadajte v srdci Tatier

Grand Hotel Kempinski High Tatras sa nachádza v malebnej dedinke Štrbské Pleso, priamo na brehu Štrbského plesa a ponúka nádherný výhľad na okolitú prírodu Vysokých Tatier. Hotel, situovaný v nadmorskej výške 1351 metrov, je ideálnym miestom pre náročných hostí, ktorí hľadajú luxusný odpočinok v srdci prírody.

Wellness kráľovstvo

Hotel disponuje spa a wellness centrom, kde si hostia môžu dopriať rôzne druhy masáží, saunu a vírivku, kde si užíjú úplnú relaxáciu a regeneráciu. Krytý bazén je prístupný po celý rok a poskytuje výhľad. Hostia majú k dispozícii aj plážové stoličky a ležadlá. Hotel taktiež ponúka moderné fitnescentrum pre udržanie kondície počas pobytu.

Pre športových nadšencov je v zimných mesiacoch k dispozícii lyžovanie na priľahlom kopci, požičovňa lyží a bicyklov, ako aj možnosti pre pešiu turistiku priamo z hotela. Biliard a detské ihrisko sú tiež súčasťou ponuky pre zábavu a aktivity.

V rámci stravovacích služieb hotel ponúka reštauráciu s medzinárodnou kuchyňou a miestnymi špecialitami, dva bary a možnosť využitia služieb ako raňajky na izbe alebo špeciálny jedálny lístok na požiadanie.

Grand Hotel Kempinski High Tatras ponúka široký výber izieb, od štandardných cez superior a deluxe izby až po luxusné apartmány a prezidentský apartmán, ktoré zabezpečujú pohodlie a luxus pre rôzne potreby hostí.

Všetky izby sú vybavené modernými zariadeniami, vrátane internetového pripojenia. Niektoré izby sú špeciálne prispôsobené pre osoby s telesným postihnutím.

Pre rodiny s deťmi hotel poskytuje opatrovanie detí, detský klub, večerný animačný program a spoločenské hry. Pre obchodných cestujúcich je k dispozícii biznis centrum a priestory na organizovanie stretnutí a konferencií s možnosťou využitia faxu a fotokopírovania.

Čo sa týka parkovania, hotel ponúka súkromné parkovisko za poplatok, parkovaciu garáž, nabíjaciu stanicu pre elektromobily a kyvadlovú dopravu.

A čo ceny?

Pozreli sme sa na cenovú ponuku hotela. Najnižšia cena za noc v hoteli mimo sezónu je 243 EUR na osobu. V hlavnej sezóne alebo vyťaženejších mesiacoch sa táto cena dokáže vyšplhať až na 2,5 násobok, teda 510 EUR za noc a viac.

Ikona hlavného mesta

The post TOP 5 najdrahších hotelov na Slovensku: Noc vás vyjde toľko, čo letenka do Thajska appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie