Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Top 5 vecí, ktoré treba sledovať na trhoch v nasledujúcom týždni

Trhy sú neustále v pohybe a každý týždeň prináša nové udalosti, ktoré môžu ovplyvniť investičné rozhodnutia. Tu je päť kľúčových faktorov, ktoré by mali byť na radaru každého investora v nadchádzajúcom týždni: Zápisnice Fedu a vystúpenia predstaviteľov: Federálny rezervný systém (Fed) zverejní zápisnicu zo svojho posledného zasadnutia, ktorá poskytne hlbší pohľad do postojov a diskusií […]
Menej ako 1 min. min.

Trhy sú neustále v pohybe a každý týždeň prináša nové udalosti, ktoré môžu ovplyvniť investičné rozhodnutia. Tu je päť kľúčových faktorov, ktoré by mali byť na radaru každého investora v nadchádzajúcom týždni:

Zápisnice Fedu a vystúpenia predstaviteľov: Federálny rezervný systém (Fed) zverejní zápisnicu zo svojho posledného zasadnutia, ktorá poskytne hlbší pohľad do postojov a diskusií o monetárnej politike. Vystúpenia predstaviteľov Fedu, vrátane prezidenta Fedu v Atlante Raphaela Bostica a ďalších, budú pozorne sledované za účelom získania ďalších indícií o budúcom smerovaní úrokových sadzieb.

Výsledky spoločnosti Nvidia: Nvidia, lídri v oblasti AI a polovodičov, oznámia svoje štvrťročné výsledky. Tieto výsledky by mohli mať významný dopad na technologické akcie a celkový trh, keďže Nvidia je považovaná za barometer pre sektor AI.

PMI dáta: Indexy nákupných manažérov (PMI) poskytnú aktualizovaný pohľad na zdravie globálnej ekonomiky. Tieto dáta môžu odhaliť, ako sa ekonomiky zotavujú z pandémie a aký dopad majú na nich aktuálne geopolitické napätia.

Údaje o inflácii vo Veľkej Británii: Pozorne sledované údaje o inflácii vo Veľkej Británii nám poskytnú informácie o tom, ako rýchlo rastú ceny v jednej z najväčších svetových ekonomík a aký môže byť dopad na menovú politiku Bank of England.

Stretnutie Reserve Bank of New Zealand: Stretnutie centrálnej banky Nového Zélandu bude sledované s ohľadom na možné zmeny v úrokových sadzbách, ktoré by mohli ovplyvniť menový trh a ekonomiku krajiny.

Tieto udalosti sú dôležité nielen pre ich bezprostredný vplyv na trhy, ale aj preto, že poskytujú náhľad do toho, ako sa môžu vyvíjať ekonomické a finančné podmienky v strednodobom a dlhodobom horizonte. Investori by mali byť pripravení na možné zmeny a prispôsobiť svoje stratégie podľa najnovších informácií. Sledovanie týchto udalostí môže pomôcť pri lepšom pochopení trhových trendov a pri prijímaní informovaných investičných rozhodnutí.

Zdroj: investing

Príspevok Top 5 vecí, ktoré treba sledovať na trhoch v nasledujúcom týždni je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie