Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Topoľčany: S mládežníckym parlamentom sme dnes uzatvorili školský rok 2023/24. Zhodnotili sme spoločné aktivity a poďakovali za nasadenie, dobrovoľníctvo aj vlastné ná…

👉S mládežníckym parlamentom sme dnes uzatvorili školský rok 2023/24. Zhodnotili sme spoločné aktivity a poďakovali za nasadenie, dobrovoľníctvo aj vlastné nápady, ktorými mládežníci obohatili život v meste. Tešíme sa, že aj veková skupina násťročných prijala otvorené dvere do samosprávy. Dôkazom sú aj traja noví členovia, ktorí prejavili záujem o vstup a dnes boli vymenovaní primátorkou: […]
Menej ako 1 min. min.

👉S mládežníckym parlamentom sme dnes uzatvorili školský rok 2023/24. Zhodnotili sme spoločné aktivity a poďakovali za nasadenie, dobrovoľníctvo aj vlastné nápady, ktorými mládežníci obohatili život v meste.

Tešíme sa, že aj veková skupina násťročných prijala otvorené dvere do samosprávy. Dôkazom sú aj traja noví členovia, ktorí prejavili záujem o vstup a dnes boli vymenovaní primátorkou:
✅ Vanessa Uheríková a Tomáš Mráz zo Strednej zdravotníckej školy Vincenta de Paul
✅ Juraj Dunca z Obchodná akadémia Topoľčany

👉Výzvou do budúceho školského roku je okrem iného vstup do Národného mládežníckeho parlamentu, ktorý sa aktuálne formuje.
Teraz je však čas na prázdniny a my všetkým študentom želáme, aby počas nich načerpali nové sily a elán.🌞





Zdroj: Mesto Topoľčany

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie