Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Topoľčany: ŽIACI UKÁZALI, ŽE IM TO PÁLI! Ôsmaci všetkých šiestich základných škôl v Topoľčanoch si dnes potrápili mozgové závity v súťaži Páli nám to, ktorú organizuje…

💡🤓ŽIACI UKÁZALI, ŽE IM TO PÁLI! Ôsmaci všetkých šiestich základných škôl v Topoľčanoch si dnes potrápili mozgové závity v súťaži Páli nám to, ktorú organizuje odbor školstva, kultúry a práce s mládežou mesta Topoľčany. 🏆Spomedzi trojčlenných družstiev sa najviac darilo a putovný pohár primátorky si zaslúžene odnieslo trio zo ZŠ J. Hollého v zložení: Eliáš […]
Menej ako 1 min. min.

💡🤓ŽIACI UKÁZALI, ŽE IM TO PÁLI!
Ôsmaci všetkých šiestich základných škôl v Topoľčanoch si dnes potrápili mozgové závity v súťaži Páli nám to, ktorú organizuje odbor školstva, kultúry a práce s mládežou mesta Topoľčany.

🏆Spomedzi trojčlenných družstiev sa najviac darilo a putovný pohár primátorky si zaslúžene odnieslo trio zo ZŠ J. Hollého v zložení: Eliáš Lacika, Klára Brňová a Jakub Gajdoš. Na druhom mieste skončila ZŠ sv. Don Bosca, Topoľčany a v tesnom bodovom závese ZŠ Škultétyho.

🎁Všetci zúčastnení si okrem nových vedomostí a zážitku odniesli aj pekné vecné ceny a účastnícke diplomy. Ďakujeme účastníkom i hosťujúcej škole, ktorou bola tentokrát Základná škola s MŠ, Gogoľova 2143/7, Topoľčany. Uvidíme sa opäť o rok!







Zdroj: Mesto Topoľčany

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie