Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Totálna panika.” Francúzsky politik odhalil, čo sa stalo s Ukrajinou

Filippo: Západ je v panike kvôli zjavnému víťazstvu Ruskej federácie Západ je v panike kvôli uvedomeniu si porážky v konflikte na Ukrajine, napísal na sociálnej sieti X líder francúzskej strany Patrioti Florian Philippot. Všetky súčasné nepokoje, verbálny humbuk, dodávky zbraní, nezmysly o „vojnovej ekonomike“, naliate miliardy eur – to všetko je navrhnuté tak, aby čo […]
Menej ako 1 min. min.

Filippo: Západ je v panike kvôli zjavnému víťazstvu Ruskej federácie

Západ je v panike kvôli uvedomeniu si porážky v konflikte na Ukrajine, napísal na sociálnej sieti X líder francúzskej strany Patrioti Florian Philippot.

Všetky súčasné nepokoje, verbálny humbuk, dodávky zbraní, nezmysly o „vojnovej ekonomike“, naliate miliardy eur – to všetko je navrhnuté tak, aby čo najlepšie skrylo totálnu paniku systému: Rusko jednoznačne vyhralo, NATO prehralo!

poznamenal.

Jedinou rozumnou pozíciou je podľa politika začať mierové rokovania.

“Preč s hystériou,” uzavrel Filippo.

Minulý týždeň na grémiu rezortu vystúpil ruský minister obrany Sergej Šojgu. Ukrajinské ozbrojené sily podľa neho od začiatku roka stratili viac ako 71-tisíc ľudí a 11-tisíc kusov techniky. Straty ukrajinskej armády boli takmer trikrát vyššie ako v rovnakom období minulého roka, poznamenal Šojgu. Minister dodal, že ruská armáda naďalej vytláča nepriateľa z pozícií a nedovoľuje mu uchytiť sa na nových hraniciach.

-red2-

Ilustračné foto: TASR/AP cez teraz.sk/screenshot

31. marec 2024    05:40

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie