Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto by chcel každý uchádzač o prácu: Biedronka dáva ľuďom unikátnu možnosť

Poľský maloobchodný reťazec Biedronka čoskoro otvorí svoje pobočky aj na Slovensku. Tento krok však znamená nielen expanziu jednoho z popredných maloobchodných hráčov v strednej Európe, ale aj zavádzanie inovatívnych prístupov v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Jednou z najzaujímavejších noviniek je možnosť, ktorú firma ponúka svojim budúcim manažérom, a síce navrhnúť si vlastný plat. Infromoval o […]
Menej ako 1 min. min.

Poľský maloobchodný reťazec Biedronka čoskoro otvorí svoje pobočky aj na Slovensku. Tento krok však znamená nielen expanziu jednoho z popredných maloobchodných hráčov v strednej Európe, ale aj zavádzanie inovatívnych prístupov v oblasti riadenia ľudských zdrojov.

Jednou z najzaujímavejších noviniek je možnosť, ktorú firma ponúka svojim budúcim manažérom, a síce navrhnúť si vlastný plat. Infromoval o tom český portál Kupi.cz.

Biedronka volí silnú stratégiu

Tento prístup signalizuje snahu Biedronky prilákať na slovenský trh najlepšie talenty v oblasti obchodu. Manažéri, ktorí sa uchádzajú o pozície, majú jedinečnú príležitosť ovplyvniť svoje finančné ohodnotenie podľa vlastných predstáv, ako sa píše vo formulári.

Firma očakáva, že tento flexibilný prístup k odmeňovaniu zvýši záujem o pracovné miesta a umožní Biedronke rýchlo obsadiť kľúčové pozície vo svojich prvých predajniach na Slovensku. S týmto náborom súvisí aj budovanie distribučného centra v blízkosti Trnavy, ktoré bude zásobovať všetky slovenské predajne.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.
Má to háčik?

Zavedenie systému, v ktorom si manažéri sami navrhujú platy, však prináša aj určité výzvy. Spoločnosť musí dôkladne zvážiť ponuky a zabezpečiť, aby odmeny boli spravodlivé a trhovo konkurencieschopné.

Tento model vyžaduje transparentnosť a jasné kritériá pre hodnotenie návrhov, aby sa predišlo nerovnostiam a potenciálnym konfliktom.

Ďalšie lákavé ponuky

Biedronka prináša na slovenský trh veľmi atraktívne platové podmienky a benefity, písali sme.

Pracovné ponuky:

Jednou z kľúčových pozícií je právnik. Táto pozícia ponúka plat 2 700 eur mesačne. Okrem vysokého platu zahŕňa aj ďalšie benefity, ako je pracovná zmluva na dobu neurčitú. To je pre mnohých pracovníkov významný stabilizačný faktor.

Zamestnanec by mal mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa a ovládať slovenský aj anglický jazyk. Práca v Biedronke znamená pôsobenie v medzinárodnom a dynamickom prostredí. Zamestnanec je úzko prepojený na tím v Poľsku. Má tiež príležitosť podieľať sa na medzinárodných projektoch.

Ďalšou dôležitou pozíciou je kontrolór kvality. Táto osoba má na starosti kontrolu ovocia, zeleniny a mäsa. Práca zahŕňa aj monitorovanie kvality ďalších čerstvých výrobkov v celom dodávateľskom reťazci.

Pre túto pozíciu je potrebné mať minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou. Ideálne je vzdelanie v odboroch ako technológia potravín, biotechnológia alebo veterinárstvo. Základný plat je stanovený na 1 800 eur, ale môže byť vyšší v závislosti od skúseností kandidáta.

 

Biedronka má ambíciu konkurovať lokálnym predajcom. Popularita Biedronky v Poľsku a medzi obyvateľmi Česka a Slovenska je vysoká, najmä vďaka konkurenčným cenám čerstvých potravín, ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov.

Spoločnosť je však známa nielen obľúbenosťou, ale aj kontroverziami. Biedronka čelí kritike a vysokým pokutám za neetické obchodné praktiky, ako napríklad nesprávne označovanie pôvodu produktov a neférové zaobchádzanie so zamestnancami a dodávateľmi. Viac sa o týchto kauzách dočítaš v našom článku.

The post Toto by chcel každý uchádzač o prácu: Biedronka dáva ľuďom unikátnu možnosť appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie