Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto je cena náhradných svetlometov pre Bugatti Chiron Pur Sport a Chiron SS 300+, mnohým z vás sa zatočí hlava!

Chiron Pur Sport a SS 300+ patria medzi tie najdrahšie superšporty značky Bugatti, no vedeli ste koľko stoja ich náhradné predné svetlomety? Áno tipujete správne, veľa! Bugatti Chiron Pur Sport a Chiron SS 300+ dokážu svojím unikátnym dizajnom a dychberúcim výkonom nadchnúť aj tých najnáročnejších automobilových nadšencov. Jedným z aspektov, ktorý dozaista upúta vašu pozornosť, […]
Menej ako 1 min. min.

Chiron Pur Sport a SS 300+ patria medzi tie najdrahšie superšporty značky Bugatti, no vedeli ste koľko stoja ich náhradné predné svetlomety? Áno tipujete správne, veľa!

Bugatti Chiron Pur Sport a Chiron SS 300+ dokážu svojím unikátnym dizajnom a dychberúcim výkonom nadchnúť aj tých najnáročnejších automobilových nadšencov. Jedným z aspektov, ktorý dozaista upúta vašu pozornosť, sú aj náhradné predné svetlomety, ktoré sú momentálne na predaj na aukčnom portáli eBay za ,,skromných” 147 000 €. Zaujímavosťou je, že za túto sumu by ste si mohli kúpiť nové BMW M5 alebo základné Porsche 911.

Prečo sú také drahé?

Cena svetlometov modelov Bugatti Chiron Pur Sport a Chiron SS 300+ je priamo úmerná použitým materiálom. Na ich výrobu boli použité tie najkvalitnejšie materiály , ako je titán, uhlíkové vlákna a sklo s vysokou odolnosťou voči poškriabaniu. Každý svetlomet je vyrobený ručne s extrémnou presnosťou, čo zabezpečuje, že každý kus je ,,dokonalý”. Tento exkluzívny prístup zvyšuje nielen cenu samotných svetlometov, ale aj cenu týchto spomínaných modelov.

 

 

The post Toto je cena náhradných svetlometov pre Bugatti Chiron Pur Sport a Chiron SS 300+, mnohým z vás sa zatočí hlava! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie