Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto je letná nočná mora každej ženy. Potrite si ňou žlté škvrny v podpazuší. Blúzka bude opäť biela

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/HstrongART). Ako odstrániť žlté škvrny v padpazuší? Túto otázku si kladú všetci, ktorí majú v lete problémy s nadmerným potením. Keď príde teplé počasie, téma nevzhľadných škvŕn na oblečení sa opäť objaví ako bumerang. Ich odstránenie nie je jednoduché, ale s naším trikom to bude určite rýchlejšie. Ako odstrániť […]
Menej ako 1 min. min.

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/HstrongART).

Ako odstrániť žlté škvrny v padpazuší? Túto otázku si kladú všetci, ktorí majú v lete problémy s nadmerným potením. Keď príde teplé počasie, téma nevzhľadných škvŕn na oblečení sa opäť objaví ako bumerang. Ich odstránenie nie je jednoduché, ale s naším trikom to bude určite rýchlejšie.

Ako odstrániť žlté škvrny v padpazuší?
Foto: shutterstock.com/HstrongART

Žlté škvrny v podpazuší nevyzerajú esteticky a sú veľmi nápadné na svetlom oblečení. Sú spôsobené potením, používaním agresívnej kozmetiky alebo pracích prostriedkov a nosením oblečenia z nevhodných materiálov. Mnohí ľudia si myslia, že s nevzhľadnými škvrnami sa nedá nič robiť a tak svoju obľúbenú blúzku vyhodia do koša. Je to nesprávne zmýšľanie.

Ako odstrániť žlté škvrny v podpazuší? Pred vložením do práčky potrite

Potenie je prirodzená vec, najmä keď je vonku horúco. Problém sa začína, keď si po príchode domov všimnete škvrny na tričkách. Hodenie blúzky do práčky a nastavenie štandardného programu málokedy pomôže. Pri odstránení žltých škvŕn musíte vynaložiť trochu viac času a úsilia. Na začiatok si pripravte bieliacu zmes.

Na to potrebujete:

1/4 šálky vody

4 PL sódy bikarbóny

Prísady dôkladne premiešajte. Konzistencia by mala pripomínať pastu.
Foto: shutterstock/Marc Bruxelle

Prísady dôkladne premiešajte. Konzistencia by mala pripomínať pastu. Naneste ju na stopy v podpazuší na oblečení, votrite ju starou zubnou kefkou a nechajte pôsobiť hodinu. Až po uplynutí tohto času blúzku vyperte.

POZOR! Jedlá sóda pôsobí ako prírodné bielidlo. Pastu vyrobenú z tohto prípravku môžete používať len na biele a svetlé tkaniny. V opačnom prípade môžu farby vyblednúť.

Ako odstrániť škvrny od potu na farebnom oblečení? Siahnite po jednom ovocí

Jedlá sóda vaše oblečenie nepoškodí, len mu navráti pôvodnú belosť. Urobte si pohodu a potrite ňou škvrny. Na odstránenie žltých škvŕn z farebného oblečenia veľmi dobre funguje citrónová šťava.

Budete potrebovať dve veci:

5 polievkových lyžíc vody

5 polievkových lyžíc citrónovej šťavy

Zmiešajte ich spolu a nalejte na škvrny v podpazuší. Nechajte pôsobiť 15 minút. Počas tejto doby začne domáci odstraňovač škvŕn pôsobiť. Potom oblečenie vyperte v práčke na štandardný program. Nezabudnite sa pozrieť na štítky. Teplota je veľmi dôležitá. Odporúčame prať pri 40 stupňoch C, čo zabezpečí účinné čistenie bez poškodenia tkanín.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako odstrániť škvrny od červeného vína? Tieto jednoduché spôsoby problém vyriešia

Škvrny na bielom oblečení ma už netrápia. Mám senzačný spôsob, ako sa s nimi vysporiadať

The post Toto je letná nočná mora každej ženy. Potrite si ňou žlté škvrny v podpazuší. Blúzka bude opäť biela appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie