Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto je najlepšia maska na vyhladenie vlasov. Funguje lepšie ako keratín. Účinok už po prvom použití

21.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/IrynaDoliaStock). Ak sú vaše vlasy kučeravé a nepoddajné, nemusíte chodiť do kaderníckeho salónu, aby ste ich skrotili. Táto domáca maska na uhladenie vlasov funguje lepšie ako keratín. Okrem toho hydratuje a regeneruje poškodené pramene. Domáce masky na uhladenie vlasov sú hitom pre milovníkov vlasov.Foto: shutterstock/IrynaDoliaStock Keď sa keratín aplikuje […]
Menej ako 1 min. min.

21.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/IrynaDoliaStock).

Ak sú vaše vlasy kučeravé a nepoddajné, nemusíte chodiť do kaderníckeho salónu, aby ste ich skrotili. Táto domáca maska na uhladenie vlasov funguje lepšie ako keratín. Okrem toho hydratuje a regeneruje poškodené pramene.

Domáce masky na uhladenie vlasov sú hitom pre milovníkov vlasov.
Foto: shutterstock/IrynaDoliaStock

Keď sa keratín aplikuje na vlasy, predovšetkým ich obnovuje, ale má aj vyhladzujúci účinok a vlasy vyzerajú oveľa lepšie. Ošetrenie je však pre mnohých ľudí pomerne drahé a nie každý si ho môže dovoliť. Nič nie je stratené. Našťastie existuje aj iné riešenie. Domáca maska na uhladenie vlasov funguje podobným spôsobom a stojí oveľa menej. Len si nezabudnite pred aplikáciou urobiť alergický test.

Domáce masky na uhladenie vlasov sú hitom pre milovníkov vlasov. Je to dokonalá salónna kúra

Zemiaková múka sa bežne používa v kuchyni, ale málokto vie, že sa dá použiť aj na starostlivosť o ťažko upraviteľné vlasy. Najlepšie funguje na vysoko a stredne porézne vlasy.

Je to zvlhčujúca látka, čo znamená, že viaže vodu. Preto udržiava vlhkosť a spôsobuje, že pramene sú viditeľne hladké a lesklé. Po ošetrení budú vlasy hladké a lesklé.

Udržiava vlhkosť a spôsobuje, že pramene sú viditeľne hladké a lesklé.
Foto: shutterstock/Natallia Ploskaya

TIP: Prevarte tri litre vody. V pohári vody rozpustite polievkovú lyžicu zemiakovej múky a pridajte do hrnca. Miešajte, kým roztok nebude mať jednotnú konzistenciu. Potom ho nechajte vychaldnúť na izbovú teplotu. Naneste ho na vlasy a nechajte pôsobiť približne 30 minút. Nakoniec vlasy umyte vodou.

Aká je najlepšia maska na vlasy? Domáce zmesi fungujú účinne a sú oveľa lacnejšie

Domácu masku na uhladenie vlasov môžete vyrobiť nielen zo zemiakovej múky. Na tento účel sa vám budú hodiť aj iné produkty, ktoré určite máte v kuchynskej skrinke.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pamätajte na to pred plávaním v bazéne a vaše vlasy sa vám poďakujú. Mnoho žien na to zabúda

Tieto produkty neutralizujú spálenie od slnka. Pocítite úľavu a jeden z nich vás prekvapí

The post Toto je najlepšia maska na vyhladenie vlasov. Funguje lepšie ako keratín. Účinok už po prvom použití appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie