Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto leto je len jeden obľúbený. Kraľovať bude „kitty cut“. Poskytuje maximálny objem

03.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/cottonbro studio). Hľadáte nový, osviežujúci strih, ako stvorený na leto? Vyberte si kitty cut. Jeho mnohorozmernosť a mimoriadne ženský vzhľad vás poteší. Ide o najhorúcejší hit najbližších mesiacov. Dámske polokrátke účesy.Foto: pexels.com/cottonbro studio Blížiace sa leto a s ním často aj voľno a vytúžené dovolenky spôsobujú, že mnohé ženy […]
Menej ako 1 min. min.

03.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/cottonbro studio).

Hľadáte nový, osviežujúci strih, ako stvorený na leto? Vyberte si kitty cut. Jeho mnohorozmernosť a mimoriadne ženský vzhľad vás poteší. Ide o najhorúcejší hit najbližších mesiacov.

Dámske polokrátke účesy.
Foto: pexels.com/cottonbro studio

Blížiace sa leto a s ním často aj voľno a vytúžené dovolenky spôsobujú, že mnohé ženy si chcú pri tejto príležitosti trochu osviežiť imidž. Najčastejšie chodia ku kaderníkovi. Aký strih zvoliť, ktorý bude nielen pohodlný, ale aj jednoducho krásny? Odpoveďou na tieto požiadavky je zmyselný a odľahčujúci kitty cut.

Dámske polokrátke účesy. Kitty cut je strela do čierneho

Kitty cut je módny a lákavý strih strednej dĺžky. To, čo ho odlišuje od ostatných účesov tejto dĺžky, je práca na vrstvách, vďaka čomu to celé získava obrovský objem a viacrozmernosť. Kým najkratšie pramene siahajú ledva po bradu, tie najdlhšie môžu voľne padať aj na kľúčne kosti.

Vďaka tejto úprave pôsobí účes mimoriadne ľahko, mierne nadvihnutý a zároveň stále prirodzený. Navyše krásne orámuje tvár, zvýrazňuje jej črty a opticky ju robí mladšie.

Módny dámsky účes, ideálny na leto aj mimo neho. Zvoľte kitty cut

Kitty cut je ženský účes s ležérnym, mierne umeleckým charakterom, štylizovaný trochu ako „Rachel hairycut“ populárny v 90. rokoch, teda strih, ktorý nosila Jennifer Aniston. Niektorí veria, že pripomína aj klasický bob, pričom dlhšie pramene padajú cez ramená.

Dokonale vyzerá s jemnou ofinou na bok alebo curtain bangs. Na dosiahnutie efektu maximálneho liftingu sa oplatí pár minút venovať správnemu stylingu pomocou dlhej okrúhlej kefy. Účinky prekonajú vaše najdivokejšie očakávania.

Pre koho je módny kitty cut určený? Krásne zoštíhli tvár

Ďalšou výhodou tohto strihu je jeho univerzálnosť. Bujný a svieži účes sa hodí prakticky ku každému typu krásy a tvaru tváre, no aby bol efekt taký ohromujúci, mali by si ho zvoliť ženy s hustejšími vlasmi. Krásne bude vyzerať samozrejme aj na redších, no treba myslieť na to, že nebudú tak nadýchaný. Napriek tomu je to skvelá voľba na leto.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chcete sa začať starať o svoje vlasy? Skôr ako miniete milióny v drogérii, urobte si „test s pohárom“. Ušetríte

Vanilka vo vlasoch? Toto sladké farbenie je letným hitom medzi ženami 50+

The post Toto leto je len jeden obľúbený. Kraľovať bude „kitty cut“. Poskytuje maximálny objem appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie