Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto meno má moc. Anjel má pod svojou ochranou ženy, ktoré ho nosia

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/MDL80 ). Podľa niektorých názorov majú mená odvodené od anjelských mien chrániť nositeľa a posielať mu rôzne dary a požehnania. Ženy najčastejšie preferujú anjelské mená, medzi ktoré patria najmä Angela a Gabriela. Najmä druhé menované má mimoriadnu silu, ktorá dáva vyniknúť žene ním obdarenej. Podľa niektorých názorov majú mená […]
Menej ako 1 min. min.

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/MDL80 ).

Podľa niektorých názorov majú mená odvodené od anjelských mien chrániť nositeľa a posielať mu rôzne dary a požehnania. Ženy najčastejšie preferujú anjelské mená, medzi ktoré patria najmä Angela a Gabriela. Najmä druhé menované má mimoriadnu silu, ktorá dáva vyniknúť žene ním obdarenej.

Podľa niektorých názorov majú mená odvodené od anjelských mien chrániť nositeľa a posielať mu rôzne dary a požehnania
Foto: shutterstock.com/MDL80

Mená sa dajú pripísať mnohým. Niektorí ľudia veria, že nesú tzv. energetický náboj, pozitívnu energiu. Môžu dodať silu, spôsobiť, že niekto pôsobí pozitívnejšie. Mená anjelov sú príkladom takýchto mien. Angelika, Angela a Gabriela sú tri základné. Práve posledné menované ženy sú obzvlášť štedro obdarené svojím anjelom strážnym.

Gabriela – meno, ktoré stráži anjela

Pre mnohých ľudí znie meno Gabriela nielen elegantne, ale aj mysticky. Je symbolom nádeje, svetla a božského vedenia. Ženy nesúce toto meno často pociťujú zodpovednosť za niečo väčšie, čo presahuje každodennosť.

Toto meno je silne spojené s konkrétnym archanjelom, konkrétne s anjelom Gabrielom. Bol jedným z najvýznamnejších v Biblii vrátane Starého zákona. Koniec koncov bol zvestovateľom dobrých správ, vrátane narodenia Ježiša Krista.

Mužský tvar, ktorým je práve Gabriel, znamená „Boží manžel“ alebo „Boh je moja chrabrosť„. Ženský ekvivalent Gabriela sa stal populárny koncom 19. storočia a na Slovensko sa dostalo z Nemecka.

Koniec koncov bol zvestovateľom dobrých správ, vrátane narodenia Ježiša Krista.
Foto: shutterstock.com/Anelina

Gabriely sú mäkšie, ako si myslíte. Majú krásne charakterové vlastnosti

Jemná, delikátna – taká je väčšinou Gabriela. Nositeľky tohto mena sa vyznačujú veľkým porozumením a vyrovnanosťou. Radi sa cítia bezpečne a trávia čas v známej spoločnosti. Gabriela nie je kariéristka, ale skôr žena v domácnosti. Sú to energickí a pôvabní ľudia, s ktorými sa ťažké nudiť. Sú tiež veľmi empatické – keď sa zapájajú do života druhých, robia to celým svojím ja.

Pre mnohé ženy je meno Gabriela znakom ich sily a nezávislosti. Či už ho nosia od narodenia, alebo si ho vybrali samy v dospelosti, cítia v ňom silnú energiu, ktorá ich poháňa k činom a úspechom.

*Pamätajte si, že k takýmto témam treba pristupovať s odstupom a prižmúrením oka.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ženy s týmito menami majú krásne osobnosti. Patríte medzi ne?

Tieto znamenia zverokruhu zvedú každého muža. Majú magický magnetizmus

The post Toto meno má moc. Anjel má pod svojou ochranou ženy, ktoré ho nosia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie