Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto ste o „Titanicu“ nevedeli. Pravda vyšla najavo po vyše 20 rokoch

22.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@thisisromann). Fanúšikovia „Titanic“ sa už roky dohadujú, či by sa Jack zmestil na provizórnu plť vyrobenú z dverí, na ktorých bola Rose zmietaná. Po viac ako 20 rokoch vyšli najavo nové skutočnosti. Ukázalo sa, že kus dreva plávajúci na vode vôbec neboli dvere. Toto ste o Titanicu nevedeli.Foto: youtube.com/@thisisromann […]
Menej ako 1 min. min.

22.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@thisisromann).

Fanúšikovia „Titanic“ sa už roky dohadujú, či by sa Jack zmestil na provizórnu plť vyrobenú z dverí, na ktorých bola Rose zmietaná. Po viac ako 20 rokoch vyšli najavo nové skutočnosti. Ukázalo sa, že kus dreva plávajúci na vode vôbec neboli dvere.

Toto ste o Titanicu nevedeli.
Foto: youtube.com/@thisisromann

Film „Titanic“ od Jamesa Camerona je jedným z najromantickejších filmov. Obzvlášť dojímavá je však scéna, v ktorej sa Jack v podaní Leonarda DiCapria lúči s Rose (Kate Winslet), unášanou na plti zdobenej dverami. Mnohí filmoví fanúšikovia už roky riešia, či by sa na predmetnom dreve nenašlo miesto aj pre Jacka. Ukázalo sa však, že Rose na dverách vôbec neplávala. Čo teda zabezpečilo jej záchranu?

Toto ste o Titanicu nevedeli. Pravda vyšla najavo po vyše 20 rokoch

BuzzFeed zverejnil článok, v ktorom dokázali, že Rose neodišla z potápajúceho sa Titanicu na provizórnej plti vyrobenej z dverí. Bola to len časť zdobeného rámu dverí. Na dôkaz svojho tvrdenia autor textu porovnal fragment filmu Jamesa Camerona s autentickými fotografiami interiéru lode. Podľa informácií dostupných online je dokonca aj v scenári materiál, z ktorého bola plť vyrobená, opísaný ako „zložito vyrezávaný kus drevenej trosky“. Pôvodným fragmentom zárubne zachráneným z vraku sa inšpiroval aj samotný režisér.

Boli Kate Winslet a James Cameron roky v konflikte? Herečka sa k veci vyjadrila. „Časť mňa je smutná“

O filme „Titanic“ už roky však koluje veľa mýtov. Jedným z nich bol aj údajný konflikt medzi režisérom filmu Jamesom Cameronom a hlavnou predstaviteľkou Kate Winslet. Pred časom sa ukázalo, že umelci neboli vôbec v žiadnom spore, čo obaja potvrdili. V jednom z rozhovorov herečka priznala, že falošné klebety spôsobili veľa škody.

„Časť mňa je smutná že tie hlúpe špekulácie o ‚Titanicu‘ z tej doby zatienili skutočný vzťah, ktorý s ním mám. On vie, že som pripravená na čokoľvek. Akákoľvek výzva, nejaké usmernenie, ktoré mi dá? Skúsim“

– povedala Winslet.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Skutočný dôvod hádky Meghan Markle a Victoriou Beckham bol odhalený

Gordon Ramsay mal vážnu nehodu. „Som rád, že som tu“

The post Toto ste o „Titanicu“ nevedeli. Pravda vyšla najavo po vyše 20 rokoch appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie