Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto sú 3 najnecitlivejšie znamenia zverokruhu. Jednoducho nevedia, ako prejaviť náklonnosť

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Ako rozpoznať najmenej citlivé znamenia zverokruhu? Nie je to ťažké. V našom ponímaní sa často správajú chladne a odmerane. Nemajú radi intimitu a život berú vážne. Majú problém s prejavovaním svojich citov. Toto sú 3 najnecitlivejšie znamenia zverokruhu.Foto: shutterstock/Dean Drobot Podľa hviezd majú rôzne znamenia zverokruhu rôzne […]
Menej ako 1 min. min.

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Ako rozpoznať najmenej citlivé znamenia zverokruhu? Nie je to ťažké. V našom ponímaní sa často správajú chladne a odmerane. Nemajú radi intimitu a život berú vážne. Majú problém s prejavovaním svojich citov.

Toto sú 3 najnecitlivejšie znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Podľa hviezd majú rôzne znamenia zverokruhu rôzne povahy. Niektoré z nich sú v mnohých veciach veľmi emocionálne a nedokážu prejaviť svoje city, zatiaľ čo iné sú rezervované a tajnostkárske. Ktoré z nich patria medzi najmenej citlivé?

Blíženci sú otvorení, ale môžu prezradiť tajomstvá iných ľudí

Hoci sa zdajú byť veľmi otvorení a zvedaví na svet, príliš sa nezaujímajú o to, čo prežívajú iní ľudia. Nie sú najlepšími poslucháčmi, ale radi rozprávajú. Hoci sa zdajú byť veľmi emocionálni a je pre nich veľmi ľahké nadviazať nové priateľstvá, je pre nich ťažké udržať si ich. Niekedy svojím rozprávaním odhaľujú tajomstvá a záhady iných ľudí. Nerobia to zo zlého úmyslu, len nevenujú toľko pozornosti slovám.

Panna vie byť necitlivá. Vytvorila si okolo seba hrubú „škrupinu“

Panny sa často zameriavajú na svoju kariéru a záujmy, vďaka čomu sú vnímané ako sebecké. K životu pristupujú chladne, všetko si vopred vypočítavajú, čo spôsobuje, že ich ostatní vnímajú ako chladné a necitlivé. Napriek tomu sú v skutočnosti veľmi srdečné a nesmierne starostlivé, ale vytvorili si okolo seba „škrupinu“, ktorá ich chráni pred zranením. Dostať sa k ich skutočným emóciám si vyžaduje čas, ale tí, ktorí vydržia, to určite nebudú ľutovať.

Ako rozpoznať najmenej citlivé znamenia zverokruhu?
Foto: shutterstock/fizkes

Škorpión vie byť precitlivený a majetnícky, preto je považovaný za najmenej citlivé znamenie zverokruhu

Škorpión je považovaný za najmenej citlivé znamenie zverokruhu. Ukazuje sa, že v skutočnosti je jednoducho veľmi citlivý, niekedy až precitlivený. Na všetky situácie reaguje emocionálne a jeho vrodený nedostatok trpezlivosti spôsobuje, že sa rýchlo rozčúli, niekedy je majetnícky a žiarlivý. Oceňuje život v samote, pretože sa rád venuje svojim vášňam. Keď miluje, tak rád zabíja, preto je vzťah s ním niekedy vyčerpávajúci. Na svet sa pozerá mimoriadne triezvo, je konkrétny a niekedy má problém vidieť problémy iných ľudí.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri falošné znamenia zverokruhu. Radšej si dávajte pozor, čo im hovoríte

Pozor na tieto znamenia zverokruhu. Majú jednu veľmi nepríjemnú vlastnosť

The post Toto sú 3 najnecitlivejšie znamenia zverokruhu. Jednoducho nevedia, ako prejaviť náklonnosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie